Міністерство оборони України розпочинає громадський моніторинг своєї діяльності

27 Жовтня 2005
452
27 Жовтня 2005
18:03

Міністерство оборони України розпочинає громадський моніторинг своєї діяльності

452
Міністерство оборони України розпочинає громадський моніторинг своєї діяльності
Для моніторингу власної діяльності Міністерство оборони України, крім засобів масової інформації, планує активно залучати громадські організації.

Про це йдеться у інформаційному повідомленні прес-служби Міністерства оборони, опублікованому на ”Урядовому порталі”.

На думку керівництва оборонного відомства, це сприятиме виконанню Указу Президента України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та допоможе пошуку шляхів співпраці з громадськими організаціями.

Першим кроком на цьому шляху повинно стати опитування представників громадськості щодо діяльності Міністерства оборони України. (Текст анкети також є на ”Урядовому порталі”).

Відповіді на запитання анкети необхідно надіслати до 1 листопада 2005 року на адресу: м. Київ, 03168, Повітрофлотський проспект, 6, Департамент гуманітарної політики МО України з поміткою „Громадський моніторинг Міністерства оборони України” або факсом – (044) 236-09-93 чи на електронну адресу pasichny@mil.gov.ua.

Урядовий портал
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
452
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду