Канал М1 транслюватиме Віденський бал у прямому ефірі

20 Жовтня 2005
678
20 Жовтня 2005
13:24

Канал М1 транслюватиме Віденський бал у прямому ефірі

678
Канал М1 транслюватиме Віденський бал у прямому ефірі
21 жовтня 2005 р. в Національній опері України у Києві відбудеться Перший Віденський Оперний бал в Україні. Цей Оперний бал у Києві стане першим заходом такого роду на теренах всіх слов’янських держав, випередивши навіть Москву.

Пряма трансляція Балу буде вестись на каналі М1.

На Оперний бал очікується близько 1 500 іменитих гостей – політиків, дипломатів, високопосадовців, бізнесменів, митців та громадських діячів. Очікується, що участь в балі візьме Президент України Віктор Ющенко та деякі міністри українського уряду.

Програма, яка триватиме до світанку, відповідає програмі Оперного балу у Відні і включатиме в себе урочистий святковий полонез, яким буде відкрито бал, найкращі вальси, танцювальну музику для стандартних танців з двома симфонічними оркестрами, музику в стилі «латіно» та вишукані бальні мініатюри. Крім цього звучатимуть також тірольські наспіви у виконанні фольклорного ансамблю з Австрії. Планується також і бальна лотерея з цінними призами.

За інформацією прес-служби каналу М1

Читайте також:

УТ-1 та "5 канал" у прямому ефірі покажуть продаж „Криворіжсталі” (оновлено)

Віктор Ющенко сьогодні розмовлятиме з глядачами чотирьох каналів в єдиній версії запису

Виступ Юлії Тимошенко в прямому ефірі дозволив "Інтеру" побити рекорд
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
678
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду