Нацрада затвердила склад Громадської ради

12 Жовтня 2005
884
12 Жовтня 2005
17:40

Нацрада затвердила склад Громадської ради

884
Нацрада затвердила склад Громадської ради
На сьогоднішньому засіданні Національна рада з питать телебачення та радіомовлення рейтинговим голосуванням визначила склад Громадської ради при цій структурі.

Зокрема, членами Громадської ради стали: Катерина Котенко (Індустріальний телевізійний комітет); Андрій Соломаха ("Інформаційне суспільство"); Констянтин Квурт ("Інтерньюз-Україна"); Катерина Мяснікова (НАМТМ); Тарас Шевченко (Інститут медіа і права); Валерій Іванов (Академія української преси); Микола Слободян (університет імені Карпенка-Карого); Наталя Лігачева ("Детектор медіа"); Юрій Гірик (парламентський комітет свободи слова) та ін.

Крім того, ухвалено до 21 жовтня провести засідання новоствореної Громадської ради.

"Детектор медіа"

Читайте також:

До 1 вересня приймаються пропозиції щодо персонального складу Громадської Ради при Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення

При Нацраді утворили Громадську раду, покликану захищати права громадян на свободу слова та права на інформацію
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
884
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду