"Наша Україна" – в прямому телеефірі у Дніпропетровську

10 Жовтня 2005
795
10 Жовтня 2005
10:36

"Наша Україна" – в прямому телеефірі у Дніпропетровську

795
"Наша Україна" – в прямому телеефірі у Дніпропетровську
Відтепер кожен мешканець Дніпропетровська має можливість періодично спілкуватися з представниками міської організації партії "Народний Союз Наша Україна" в прямому ефірі "Дніпропетровської міської студії телебачення" (34 канал). Таку практику запровадив голова організації Олександр Доброгорський. Питання партійцям можна поставити в листі або по телефону.

"Я абсолютно впевнений у тому, що за результами виборів-2006 "Наша Україна" буде першою, адже люди вірять реальним справам, а не обіцянкам та чуткам", - заявив Олександр Доброгорський, виступаючи в телеефірі.

За інформацією прес-служби партії "Народний Союз Наша Україна"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
795
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду