В Украине сняли первый фильм ужасов

30 Вересня 2005
628
30 Вересня 2005
14:32

В Украине сняли первый фильм ужасов

628
В Украине сняли первый фильм ужасов
Увидеть ее на больших экранах можно будет в мае следующего года. Бюджет фильма - скромный, актеры - тинэйджеры с улицы, а творцы ленты - дилетанты в области полнометражного кино. Это дебютная работа молодых киевских кинематографистов. Несмотря на это, режиссер и продюсер фильма убеждены: их произведение - ошеломляющий молодежный триллер, который обязательно принесет прибыль.

Сейчас в Москве продолжается работа по обработке пленок. Потом монтаж и - все желающие смогут увидеть мистическую историю о студентах-археологах, которые наталкиваются на ужасные приключения, блуждая по лабиринтам подземелья.

История о молодых сорвиголовах приправленная древнеславянскими мифами и языческими поверьями. Несмотря на отсутствие в фильме серьезной компьютерной графики, творцы фильма ужасов уверяют - будет страшно.

Подробности.ua

Читайте також:

"Гемини-фильм" покажет кино украинцам

Сьогодні на студії ім. О. Довженка відбудеться презентація робіт учасників International Film Campus (анонс)

Монахи Шаолиня в пику Голливуду займутся производством боевиков

Фільм про любов під час Майдану покажуть на Канському фестивалі

Украинский телеканал снял фильм о Соловецких островах

Пол Гринграсс снимет фильм о событиях 11 сентября "Рейс 93"

„Мій прекрасний” український „сітком”?

В Керчи снимают кино
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
628
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду