У Луцьку побувала делегація Люблінського радіо,

8 Вересня 2005
392
8 Вересня 2005
16:15

У Луцьку побувала делегація Люблінського радіо,

392
У Луцьку побувала делегація Люблінського радіо,
7 вересня у Луцьку побувала делегація Люблінського радіо з метою відновити творчі контакти з волинськими колегами, які тривали протягом 20 років і були перервані наприкінці 80-их років, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Поляки хочуть організувати спільний радіопроект, який би зблизив два народи.

Директор адміністрації Люблінського радіо Анжей Войтвицький розповів колегам, що нині його земляки потерпають від браку інформації про Україну. Здебільшого в Польщі розповідають про політичні проблеми сусідніх країн, але цього замало. Необхідна інформація про економіку, культуру, традиції, спосіб життя українців і, зокрема, жителів Волині.

Люблінці вийшли з пропозицією про створення спільної радіопрограми з волинянами, у якій двома мовами розповідатимуть про сучасне життя двох народів. Програму, тривалістю 45 хвилин, планують випускати в ефір на Люблінському та Волинському радіо щотижня.

У Любліні українською та польською мовами виходить передача «Над кордонами», в якій розповідається про українців, що мешкають у Люблінському воєводстві, про їх культуру та звичаї.

ЗІК
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
392
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду