Віктор Ющенко провів телефонні розмови з Президентами Росії й Польщі,

8 Вересня 2005
538
8 Вересня 2005
15:06

Віктор Ющенко провів телефонні розмови з Президентами Росії й Польщі,

538
Віктор Ющенко провів телефонні розмови з Президентами Росії й Польщі,
Президент України Віктор Ющенко провів телефонні розмови з Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним і Президентом Республіки Польща Олександром Кваснєвським.

Співрозмовники обговорили політичну ситуацію у своїх країнах, зокрема, Віктор Ющенко розповів колегам про мотиви сьогоднішньої відставки Уряду. Сторони заявили, що відставка Уряду є внутрішнім питанням країни і зазначили, що розуміють мотивацію Президента, який, як Глава держави, відповідає за стабільність у країні й ефективну роботу всіх гілок влади. Співрозмовники підкреслили, що двосторонні стосунки між країнами залишаються незмінними, дружніми і стратегічними.

Зокрема, Володимир Путін підкреслив, що розглядає політичну ситуацію в Україні як зрозумілий процес формування ефективної співпраці між гілками влади і досягнення загальних цілей для оптимізації ситуації в Україні. Президенти України й Росії обговорили регламент роботи комісії «Ющенко – Путін», а також ряд документів, які мають бути прийняті найближчим часом. Також сторони обговорили візит Володимира Путіна, який відбудеться в Україну восени цього року.


За інф. прес-служби Президента України
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
538
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду