З Нового Року Уряд пропонує заборонити зовнішню рекламу алкоголю і тютюну

31 Серпня 2005
948
31 Серпня 2005
18:26

З Нового Року Уряд пропонує заборонити зовнішню рекламу алкоголю і тютюну

948
З Нового Року Уряд пропонує заборонити зовнішню рекламу алкоголю і тютюну
Сьогодні 30 серпня 2005 р. Кабінет Міністрів України на своєму засіданні затвердив проект Закону для його подальшого внесення на розгляд до парламенту „Про внесення змін до статті 22 Закону України „Про рекламу” щодо заборони реклами тютюнових виробів та алкогольних напоїв засобами зовнішньої реклами.

Зміни до рекламного законодавства, які пропонує Уряд, передбачають повну заборону реклами тютюнових, алкогольних та слабоалкогольних напоїв засобами зовнішньої реклами. У зв’язку з тим, що одним з пріоритетів Кабінету Міністрів являється оздоровлення українців та повернення в Україну моду на здоровий спосіб життя та заняття спортом, Уряд буде наполягати на невідкладному розгляді даного законопроекту на сесії Верховної Ради.

Віце-прем’єр-міністр України з гуманітарних та соціальних питань Микола Томенко впевнений, що з 1 січня 2006 року реклама алкогольних та тютюнових виробів повинна залишити вулиці України

Детектор медіа

Читайте також:

Сегодня Томенко обсуждал с журналистами вопросы освещения социальных проблем на ТВ

В Европе запретили рекламу табака

Томенко хочет запретить уличную рекламу алкоголя

Телезрительская ассоциация родителей Украины предлагает запретить использование детских персонажей во "взрослой" рекламе
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
948
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду