Колектив програми «Діловий світ» отримав «Золоте перо»,

26 Серпня 2005
726
26 Серпня 2005
14:53

Колектив програми «Діловий світ» отримав «Золоте перо»,

726
Колектив програми «Діловий світ» отримав «Золоте перо»,
25 серпня колектив програми «Діловий світ» Першого Національного каналу за оперативне фахове та найповніше висвітлення питань економічного життя України нагородили найвищою премією в галузі журналістики «Золоте перо».

Вже п‘ять років нагородження цією престижною премією проходить 1 березня в Палаці «Україна». Проте, організаційний комітет прийняв рішення щороку до Дня Незалежності вручати одну спеціальну нагороду.

Церемонія вручення нагороди проходила в конференц-залі Національної телекомпанії України в присутності всього творчого колективу програми та віце-президента з інформаційної політики НТКУ Андрія Шевченка. Нагороду з рук відповідального секретаря конкурсу Леоніда Пограничного отримав головний редактор «Ділового світу» Олег Пеліховський.

Привітав колектив «Ділового світу» з високою нагородою й віце-президент НТКУ Андрій Шевченко, який цього року також отримав найвищу нагороду в галузі журналістики, але як представник «5 каналу».


За інф. прес-служби НТКУ

Читайте також:

"Майстер-клас" на ТОНІСі став кращою програмою про культуру

До низки нагород 5 каналу додалися ще дві

Українських журналістів нагородили "Золотим пером"

Національна спілка журналістів відмовилася від участі у фестивалі "Золоте перо"

Ушанували „золоті” пера
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
726
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду