„Репортери без кордонів” критикують вирок Василю Герусу

28 Липня 2005
865
28 Липня 2005
15:54

„Репортери без кордонів” критикують вирок Василю Герусу

865
„Репортери без кордонів” критикують вирок Василю Герусу


Міжнародна Організація „Репортери без кордонів” піддала критиці занадто суворий вирок колишньому редактору рівненської газети „7 днів“, повідомляє "Німецька хвиля". Василя Геруса засудили до 3 років ув’язнення за те, що під час президентських перегонів у виданні було надруковано сфальшовану передвиборну програму Віктора Ющенка. „Репортери без кордонів” виразили здивування з приводу того, що у справі не було проведено належним чином розслідування і відповідні органи не з’ясували, хто був автором цієї публікації та її замовником.

DW

Читайте також:

Василя Геруса засуджено на три роки позбавлення волі за наклеп на Ющенка

Три роки умовного покарання отримав колишній редактор рівненського тижневика "Сім днів" Василь Герус

Слухання справи «Ющенко проти Геруса» відкладене до 20 липня

Рішення суду щодо газети "7 днів" може врятувати її колишнього редактора?
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
865
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду