Discovery Channel – бренд номер один среди телеканалов и СМИ в США и мире,

4 Липня 2005
670
4 Липня 2005
14:41

Discovery Channel – бренд номер один среди телеканалов и СМИ в США и мире,

670
Discovery Channel – бренд номер один среди телеканалов и СМИ в США и мире,
По результам двух последних аналитических исследований Discovery Channel назван ведущим теле- и медиа-брендом в США и во всем мире.

В весеннем отчете EquiTrend Brand Study, опубликованном компанией Harris Interactive® , Discovery Channel уже девятый год подряд становится медиа-брендом номер один в номинации «Общее качество», а также - тринадцатый год подряд - лучшим брендом на телевещательном рынке США.

Более того, по результатам всемирного исследования Roper Reports Worldwide study 2005 г., Discovery Channel назван ведущим брендом среди СМИ и самым популярным телеканалом в мире.

esfond.ru

Читайте також:

Секреты телеканала Discovery
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
670
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду