На "5-ому каналі" усе про український ліс,

30 Червня 2005
785
30 Червня 2005
14:34

На "5-ому каналі" усе про український ліс,

785
На "5-ому каналі" усе про український ліс,
4 липня “5–ий канал” розпочинає показ нового циклу "З життя лісу". 8 телепрограм, тривалістю по 15 хвилин, виходитимуть в ефір по понеділках та п’ятницях.

Співавторка цього телевізійного проекту, журналістка зі Львова Ганна Гопко у коментарі ІМІ повідомила, що телецикл дасть конкретні відповіді на гострі питання: чи гріхи тільки старої влади заважають вільно дихати українському лісу? Хто піклується про український ліс, а хто заробляє на дорогій сировині? Чому не у всіх областях існує необхідна заборона на вивіз круглого лісу? Яким буде майбутнє українських лісів? Ліс та українська економіка – чи поєднувані інтереси? Чи побачать нащадки 200-літні дуби, котрі активно рубають на Львівщині? Також у програмах про ліс глядачам розкажуть все про нове законодавство, пов’язане з лісами, а саме про новий „Лісовий кодекс” України.

ІМІ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
785
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду