25 червня відбулось вручення премії "Телетріумф 2004"

26 Червня 2005
940
26 Червня 2005
10:05

25 червня відбулось вручення премії "Телетріумф 2004"

940
25 червня відбулось вручення премії "Телетріумф 2004"
25 червня відбулось вручення премії "Телетріумф 2004". Як вже повідомляла Детектор медіа, вшанування лауреатів премії пройшло в місті Запоріжжя.

Найбільше нагород здобув 5 канал, він був заявлений в шести номінаціях і вийшов переможцем у п’яти. Це номінація "Інформаційна програма" ("Час" 5канал,номінація "Публіцистична програма", номінація ведучий "Інформаційних програм" (Андрій Шевченко), номінація "Режисер" (Кравчишин Іван),номінація "Журналіст, репортер" (Святослав Цеголко).

Також дві нагороди отримали працівники каналу "М1". Це номінація "Ведучий розважальної програми"(Василіса Фролова)та номінація "Продюсер" (Валентин Коваль).

Щодо інших номінацій, номінація "Краща дитяча телепрограма" ТО "Маски", місто Одеса зі своєю програмою "Уроки Тітоньки Сови". Кращим ток-шоу стало шоу Івани Найди (Стцдія "Пілот"). У номінації розважальна програма переміг ТЕТ з програмою "Дивись!". Кращим документальнім фільмом став фільм "Обличчя протесту". У номінації "Оператор" Телетріумф здобув Юрій Назаров "Телерадіокомпанія СТВ місто Сіверодоцьк", у номінації "Регіональна програма" перемогла програма "Київські мініатюри" (ТРК "Київ").

Лауреатами спеціальної відзнаки за визначний особистий внесок у розвиток національного телебачення, що присуджується Національною Радою стали Тарас Брикайло (СТБ)та губернатор Запорізької області Юрій Артеменко також за особистий внесок за розбудову телебачення нагороду отримав Віталій Сaцький генеральний директор "Запоріжсталі".

Цікаво що у номінаціях "Фільм, Серіал, Телевізійний дизайн, Спеціальний приз" переможців не було.

Наталія Данькова, "Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
940
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду