Валентина Теличенко: Зварич має піти у відставку

31 Травня 2005
619
31 Травня 2005
11:54

Валентина Теличенко: Зварич має піти у відставку

619
Валентина Теличенко: Зварич має піти у відставку
Координатор проекту Міжнародної асоціації журналістів-розслідувачів Валентина Теличенко вважає, що в результаті скандалу з освітою міністра юстиції Романа Зварича він мав попросити про відставку, повідомляє "Українська правда".

Про це вона сказала в інтерв’ю Інституту масової інформації.

Теличенко зазначила, що "в будь-якій демократичній державі інформація про неправду щодо своєї освіти, поширена міністром справедливості, неодмінно призвела б до відставки такого міністра. І він би перший попросив про відставку, не чекаючи рішення прем’єра чи президента".

"Мені соромно, що цього не сталося в Україні. І тут проблема не стільки із ЗМІ, скільки у ставленні навіть нової влади до ЗМІ, до громадян, до "маленького українця". Демократичні цінності ще не є тим повітрям, яким дихає наш президент чи прем’єр. Схоже, що вони допускають для "своїх" якісь знижки та поблажки… " - зазначила вона.

Вона також зауважила, що "Зварич не є "найгіршим міністром" у теперішньому уряді, але він обманював, а це гірше, ніж відсутність диплому..."

"Українська правда"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
619
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду