"Воля-Кабель" включить музичний канал OTV у соцiальний пакет "Україна" на час "Євробачення",

16 Травня 2005
1444
16 Травня 2005
17:47

"Воля-Кабель" включить музичний канал OTV у соцiальний пакет "Україна" на час "Євробачення",

1444
"Воля-Кабель" включить музичний канал OTV у соцiальний пакет "Україна" на час "Євробачення",
До вiдкриття конкурсу "Євробачення" український музичний канал OTV стане доступний всiм передплатникам соцiального пакету "Україна" кабельного телебачення (оператор "Воля-Кабель")передає Інтерфакс.

Про це повiдомив музичний продюсер телеканалу OTV Олександр Бригинець на прес-конференцiї в понедiлок у Києвi.

За його словами, таким чином музичний телеканал i оператор кабельного телебачення "Воля-Кабель" пiдготують киянам подарунок до вiдкриття конкурсу "Євробачення".

Директор департаменту зовнiшнiх вiдносин "Воля-Кабель" Костянтин Грицак також вважає, що всупереч загальнiй тенденцiї резервування нових каналiв для цифрового мовлення, компанiя пiшла на безпрецедентний крок для формування ще одного каналу в аналоговiй мережi. Вiн пояснив, що таким чином компанiя врахувала винятковiсть подiї проведення в Українi конкурсу "Євробачення" i високий iнтерес київськi телеглядачiв до цього конкурсу.

Таким чином, вiдзначив К.Грицак, концерти "Євробачення" будуть доступнi i тим, хто хоче приймати картинку вiдмiнної цифрової якостi зображення i Hi-Fi звуку, i кого влаштовує якiсть нецифрового кабельного телебачення.

О.Бригинец повiдомив, що в рамках музичного тижня "Україна - європейська країна", присвяченої дням Європи i "Євробаченню", OTV зi своїми партнерами 20 травня на Майданi Незалежностi у Києвi проведе акцiю "Українська хвиля", де виступлять не тiльки українськi зiрки, а й європейськi артисти, кожний з яких виконає пiсню українською мовою. За його словами, в концертi планують виступити українськi групи "Океан Ельзи", "Скрябiн", "Друга Рiка". Повна телеверсiя концерту вийде на екрани вiдразу ж пiсля закiнчення конкурсу "Євробачення".

Як повiдомив на прес-конференцiї керiвник PR-служби "Воля-Кабель" Олег Пашкевич, в 2007 роцi в Українi закiнчиться процес переходу з аналогового телебачення на цифрове.

Телеканал OTV – це перший музичний канал, що з'явився на ринку телебачення України. У 2005 роцi йому виповнюється 7 рокiв.

Нинi телеканал не входить у соцiальний пакет "Україна" компанiї "Воля-Кабель".

Interfax
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1444
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду