У справі Александрова поновили судове слідство

22 Квітня 2005
890
22 Квітня 2005
16:21

У справі Александрова поновили судове слідство

890
У справі Александрова поновили судове слідство
У справі про вбивство Юрія Александрова після закінчення судового слідства відбулися дебати учасників процесу. Але суд вирішив поновити слідство у зв’язку з необхідністю допиту свідка Криволапова І.А.

Наступне судове засідання призначено на 12 травня цього року, повідомила прес-служба Генеральної прокуратури України.

Нагадаємо, що у Артемівському міськрайонному суді Донецької області з лютого розглядається кримінальна справа, яка розслідувалася Генеральною прокуратурою України, за обвинуваченням колишніх працівників УМВС України у Донецькій області Тамбовцева О.О. та Дроздова Є.Ф. у фальсифікації доказів у кримінальній справі за обвинуваченням Юрія Вередюка у вбивстві журналіста Ігоря Александрова.

"Детектор медіа", за інф. прес-служби Генпрокуратури України

Читайте також:

Слідчих у справі Александрова звинуватили у тиску та вимаганні неправдивих свідчень
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
890
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду