Інститут Медіа Права та Інтерньюз Нетворк видали книгу "Європейські, стандарти у галузі громадського мовлення"

19 Квітня 2005
817
19 Квітня 2005
12:27

Інститут Медіа Права та Інтерньюз Нетворк видали книгу "Європейські, стандарти у галузі громадського мовлення"

817
Інститут Медіа Права та Інтерньюз Нетворк видали книгу "Європейські, стандарти у галузі громадського мовлення"
Інститут Медіа Права та Інтерньюз Нетворк, маючи на меті поширити інформацію про основні універсальні європейські принципи створення громадського мовлення, видали книгу "Європейські стандарти у галузі громадського

мовлення". Про це повидомила прес-служба Інституту Медіа Права.

Ця книга видана під редакцією Шевченка Тараса та Олексіюк Тетяни є першим в Україні систематизованим зібранням європейських документів та статей на тему громадського телерадіомовлення. Вона складається з трьох розділів. Перший

містить ключові рекомендації Ради Європи, що мають бути використані Україною, як членом цієї Європейської організації. До другого увійшов Модельний закон про громадське мовлення Європейського мовного союзу, який,

принаймні, в деяких питаннях може бути "взірцем для нового українського законопроекту", йдеться у повідомленні прес-служби. Третій розділ містить статті українських та іноземних авторів, які розповідають про історію та практику організації громадського мовлення у деяких країнах Європи та світу.

Книга, за визначенням видавців, розрахованана на юристів, журналістів, експертів у галузі засобів масової інформації, а також на широке коло читачів, які мають інтерес до питання реформування державного телерадіомовлення та створення громадського мовлення в Україні. Перші примірники книги отримали учасники Парламентських слухань "Перспективи створення громадського телерадіомовлення в Україні", що відбулися 13 квітня у Верховній раді України.

Бажаючі отримати книгу можуть звертатися за телефоном: 458-4439 або електронною поштою info@medialaw.kiev.ua Книга розповсюджується безкоштовно, однак її кількість обмежена.

За інф. прес-служби Інституту Медіа Права
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
817
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду