Президент "Радіо Свобода" говоритиме з Ренатом Ахметовим про свободу слова

8 Квітня 2005
802
8 Квітня 2005
17:41

Президент "Радіо Свобода" говоритиме з Ренатом Ахметовим про свободу слова

802
Президент "Радіо Свобода" говоритиме з Ренатом Ахметовим про свободу слова
Ціллю перебування у Донбасі президента радіокомпанії "Радіо "Свобода/ Вiльна Європа" Томаса Даєна є зустріч з місцевими керівниками для налагодження у майбутньому мовлення у цьому регіоні радіостанції. Про це у розмові з ІМІ розповів голова київського офісу "Радіо Свобода" Олександр Народецький.

- Пан Тмас Даєн – Президент радіо "Свобода/ Вльна Європа" не їде в Донбас зустрітися з паном Ахметовм , пояснив Народецький. - Це не є його мета. Не тільки пан Томас Даєн, але й член Mіжнародної ради радіомовлення США Джері Гірзберг, і я їх супроводжую, їдуть для того, щоб зустрітися в Донецьку, Донбасі з певною кількістю місцевих керівників: донецький губернатор, ректор університету, туди входить індустріальні керівники, серед яких пан Ахмєтов. Мета в нас одна – знов повернутися в FM-діaпапазон як на сході, так і на Заході. Декілька місяців тому Томас Даєн був у Львові щоб познайомитися з місцевими крівниками. Те саме ми б хотіли зробити не тільки в Донбасі, але й на Харківщині, Дніпропетровщині тощо.

Щодо угоди із "Радіо Київ", Олександр Народецький зазначив, що наразі Вашінгтонська сторона вже підписала контракт на мовлення на хвилях "Києва" близько 2 годин вранці, та 2 годин ввечорі. Тепер чекають на підпис Києва. За його словами технічна сторона проекту вже виконана, проте точна дата початку мовлення поки невідома.

-Нам би хотілося зламати одну тенденцію. Щоб з нами були не комерційні, а партнерські стосунки. Комерційні стосунки з "Радіо Свобода" – не справедливо. Ми б хотіли, щоб нас брали ті, хто в нас бачить певну цінність, а з іншого боку знали, що ми у будь-яку комерційну станцію приносимо наших слухачів. Ми свою цінність передамо тій чи іншій станції. Переходу від комерційних до партнерських стосунків ми будемо намагатися, як наприклад це робить радіостанція Бі-БІ-Сі, - додав Олександр Народецький.

IMI

Читайте також:

Ринат Ахметов обещал содействие радио "Свобода" в Донецкой области
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
802
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду