На Євробачення в’їзд буде безвізовий

31 Березня 2005
888
31 Березня 2005
19:59

На Євробачення в’їзд буде безвізовий

888
На Євробачення в’їзд буде безвізовий
31 березня 2005 року Президент України Віктор Ющенко підписав Указ «Про тимчасове запровадження безвізового режиму для громадян держав – членів Європейського Союзу та Швейцарської Конфедерації».

Цей Указ спрямований на забезпечення дійсної відкритості українського суспільства, реалізацію стратегічного курсу України на інтеграцію до європейського співтовариства, створення належних умов для залучення інвестицій до національної економіки, активний розвиток міжлюдських контактів, «народної дипломатії», туризму.

Згідно з Указом Президента безвізовий режим в’їзду в Україну для громадян ЄС та Швейцарської Конфедерації діятиме на період з 1 травня до 1 вересня 2005 року. Він запроваджується, серед іншого, для забезпечення належної підготовки та організації пісенного конкурсу «Євробачення – 2005» в Україні.

Водночас, протягом періоду апробації, запровадженого Україною в односторонньому порядку безвізового режиму, буде здійснений ретельний аналіз усіх його аспектів з метою подальшої лібералізації режиму взаємних поїздок громадян України та ЄС і Швейцарської Конфедерації.

Президент України також доручив Кабінету Міністрів України відпрацювати компенсаційний механізм наповнення Державного бюджету України та вжити інших заходів, що випливають з Указу.

Прес-служба президента
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
888
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду