На “Євробаченні” МВС застосує досвід президентської інавгурації

29 Березня 2005
881
29 Березня 2005
18:04

На “Євробаченні” МВС застосує досвід президентської інавгурації

881
На “Євробаченні” МВС застосує досвід президентської інавгурації
Україна має досвід щодо організації та проведення заходів високого рівня, вважають в прес-службы ПК "Євробачення-20005". Під час інавгурації Президента України, на центральному майдані столиці, знаходилося близько 500 тисяч глядачів, при цьому було забезпечено громадський порядок та безпеку для 60 глав держав різних країн світу, що були присутні на заході.

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко особисто контролює процес підготовки та проведення ПКЄ-2005. Він брав участь в розробці та обговоренні плану заходів безпеки, а також призначив спеціального заступника – Володимира Рудіка - для координації охорони громадського порядку під час проведення “Євробачення".

25 березня 2005 року відбулася зустріч представників структур, що охоронятимуть “Євробачення” – МВС, СБУ, УДО та МНС. На цьому засіданні було затверджено комплексний план охорони громадського порядку для таких структур МВС, як Департамент громадської безпеки, ДАІ та інших оперативних підрозділів і галузевих служб.

Представником Міністра на “Євробаченні” відряджено Олега Западнюка. Його завданнями є безпосередня взаємодія з організаторами пісенного корпусу, керівницво і контроль на місці.

За інформацією начальника Департаменту громадської безпеки МВС України полковника міліції Маєвського В. І. розроблено систему забезпечення охорони громадського порядку в місті, в місцях та на території, прилеглій до місць проведення ПКЄ. Під посилений контроль будуть взяти 13 офіційних готелів, маршрути пересування гостей, учасників. Оперативно відпрацьовуватимуться місця масових заходів.

"Детектор медіа" за інф. прес-служби ПК "Євробачення-2005"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
881
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду