Шкільні щоденники з індивідуальним дизайном: 5 цікавих ідей

24 Жовтня 2024
255
24 Жовтня 2024
14:00

Шкільні щоденники з індивідуальним дизайном: 5 цікавих ідей

255
Шкільні щоденники з індивідуальним дизайном: 5 цікавих ідей

У наш час виробники пропонують величезний вибір шкільної канцелярії: в асортименті можна знайти продукцію на будь-який смак та бюджет. Проте сьогодні все більше навчальних закладів замовляють друк щоденників у компанії VIP-Print. Це дає змогу підкреслити ідентичність школи, стимулює дітей почуватися рівноправними членами колективу та економить кошти. 

Як вибрати дизайн обкладинки для шкільного щоденника?

Погодьтеся, що школярі навряд будуть у захваті від сірої типової канцелярії. Саме тому важливо заздалегідь продумати макет обкладинки майбутніх виробів, щоби він відповідав не лише політиці закладу, але й уподобанням учнів. Серед найпопулярніших ідей:

  • фото навчального закладу — панорамний знімок альма-матер завжди нагадуватиме про приналежність до однієї шкільної спільноти;

  • тематичні зображення зі шкільними предметами — такий варіант чудово підійде школам, що мають профільне спрямування за класами або загальний профіль усього закладу;

  • персоналізовані фото — якщо хочете зробити дизайн унікальним, можна замовити окремі партії для кожного класу, прикрасивши їх спільним фото учнів;

  • мотиваційні цитати — надихаючі вислови будуть підтримувати школярів та нагадувати їм про необхідність отримання нових знань;

  • патріотичний дизайн — усе більше українських шкіл замовляють щоденники в жовто-синій колірній гамі з гербом міста, де знаходиться школа, або іншими елементами. 

Обкладинку також можна прикрасити інтерактивними деталями, наприклад, QR-кодом із посиланням на електронний щоденник або сайт навчального закладу. 

Як вибрати колір щоденника для друку?

Науково доведено, що колірна гама, яка оточує дітей, впливає на їхній настрій та продуктивність. Наприклад, синій сприяє концентрації, зелений заспокоює, а жовтий — стимулює творчість. Враховуйте цей чинник під час вибору щоденника з каталогу VIP-Print. 

Також варто подбати про практичність. Якщо замовляєте канцелярію для учнів молодших класів, надавайте перевагу кольорам, які не будуть швидко забруднюватися. Але переконайтеся, що вибраний відтінок добре контрастує з текстом, а інформація легко читається.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
255
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду