Асортимент кросівок ASICS для різних потреб — від повсякденності до професійного спорту

17 Жовтня 2024
236
17 Жовтня 2024
14:44

Асортимент кросівок ASICS для різних потреб — від повсякденності до професійного спорту

236
Асортимент кросівок ASICS для різних потреб — від повсякденності до професійного спорту

Асортимент кросівок Asics вражає різноманіттям, адже в ньому є моделі взуття для будь-якого запиту. В каталозі оригінального брендового взуття “Дикий Крам” можна вибрати кросівки Asics https://dykyikram.com/krosivki/asics для чоловіків, жінок, дітей, для різних сезонів та призначення. Навіть, якщо ви не займаєтеся спортом, можете легко обрати для себе пару на кожен день, для прогулянок, роботи або своєї колекції модного спортивного взуття.

Кросівки ASICS для повсякденного використання

ASICS Tiger — це лінійка взуття, що поєднує спортивний стиль та елементи вуличної моди. Модель належить до легендарної успішної серії, яка входить до списку головних досягнень бренду.

ASICS GEL-Quantum 90 — модель, що поєднує в собі новітні технології та стильний вигляд. Вона створена для тих, хто цінує комфорт і продуктивність у повсякденному житті. Легкі матеріали та вентиляційні отвори забезпечують комфорт протягом усього дня.

ASICS GEL-Contend 7 — гарний вибір для щоденного носіння. Гелева підошва забезпечує м'який хід і зменшує навантаження на суглоби, а посилена підтримка в корпусі моделі надає додатковий комфорт.

Кросівки ASICS для різних видів спорту

Бігові

Asics GEL-NIMBUS 26 — популярна елітна модель бренду, яка підходить для спортсменів з нейтральною пронацією. Не створює зайвого навантаження та надає природні відчуття під час бігу. За комфортний ефективний біг відповідає не тільки підошва та верхня частина взуття, але й устілка, яка надає хороший відскок.

Asics GEL-VENTURE 9 — чудовий варіант взуття для бігу по лісу та гірських стежках. Кросівки мають проміжну підошву, яка надає хороший рівень амортизації. Взуття створює м’яку посадку, яка є комфортною та безпечною для початківців й професійних спортсменів.

Волейбольні

Asics GEL-ROCKET 11 — легкі кросівки з гнучкою підошвою, що надають відмінну стабільність стопам під час стрибків на майданчику. Завдяки техконогічгій підошві здатні протистояти надмірному скрученню стопи, при цьому зберігають свободу рухів.

Asics UPCOURT 5 — синтетична тканина та м’яка сітка створюють якісне облягання стопи без надмірного тиску. В зоні носка та п’яти кросівки мають посилення, направлене на підвищення зносостійкості взуття.

Тенісні

Asics COURT FF 3 — яскрава виразна модель, що має легку вагу та гарантує максимальне поглинання ударів. Гумова підошва AHARPLUS пружна та довговічна й розроблена для активної й професійної гри.

Asics GEL-DEDICATE 8 — мають бездоганну комфортну посадку, завдяки якій кожен рух на корті виходить легким, рішучим та швидким. Це взуття для запальної енергійної гри, в якій важлива перемога.

Кросівки ASICS для повсякденного використання та спорту відзначаються високою якістю, комфортом і стильним дизайном. Вони ідеально підходять для різних ситуацій, забезпечуючи підтримку та амортизацію, необхідні для тривалого носіння.  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
236
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду