Як визначити розмір білизни при покупці онлайн? - IssaPlus

25 Вересня 2024
294
25 Вересня 2024
20:15

Як визначити розмір білизни при покупці онлайн? - IssaPlus

294
Як визначити розмір білизни при покупці онлайн? - IssaPlus
Як визначити розмір білизни при покупці онлайн?

Наші покупки все активніше переходять в онлайн. Ми навчилися правильно обирати в інтернеті навіть взуття, хіба нам не може підкоритися нижня білизна жіноча? Насправді покупки в інтернет-магазинах стали набагато ближчими - детальні описи, накладений платіж, можливість примірки в домашніх умовах і безпроблемне повернення зняли страх перед купівлею на сайтах. Але, щоб скоротити шлях до успішної операції, варто навчитися правильно підбирати розмір.

Як правильно виміряти розмір бюстгальтера?

Як правило, більшість магазинів навіть комплекти жіночої білизни маркують окремо, що обумовлено особливістю жіночої тілобудови. Верх і низ можуть мати різні сітки, і це абсолютно нормально.

Перед тим, як підібрати розмір бюстгальтера, слід визначити його обхват.

Як дізнатися розмір грудей: візьміть сантиметрову стрічку і спочатку виміряйте об’єм під бюстом (якщо є змога скористатися сторонньою допомогою, то краще підняти руки), далі - по найбільш випуклих точках.

 

Перший показник визначає розмір пояса ліфчика і зазвичай позначається цифрами.

Різниця між двома замірами показує повноту чашки. Вона маркується латинськими літерами від (A до I).

 

Тобто, якщо ОГ становить 86, під ними - 75, то виріб варто вибрати АА 75/70 або А 77/79. Варто зауважити, що розмірна сітка для бюстгальтера має особливості залежно від країни виробника. Українська і європейська сітка більш звична і зрозуміла. Американська (приміром, у Victoria`s Secret) має інше визначення. Для цього у попередній таблиці потрібно знайти свій звичний розмір і знайти відповідник USA. Тобто наш 80 В - це 36 B у них. Загалом, табличка показує також, які є розміри ліфчиків - від нульового до 13-го.

Останнім часом магазини поширили гарну практику - вказувати заміри до кожного виробу, а не загалом по бренду. Так, наприклад, робить онлайн-бутик Issaplus. Бо навіть у різних партіях того самого товару можуть бути певні відхилення від стандарту. Перед оформленням замовлення ще раз перевірте, чи все коректно визначили. Є сумніви у тому, як правильно вибрати ліфчик - скористайтеся допомогою менеджера.

Як визначити розмір трусиків?

Як визначити розмір жіночих трусів: тут теж працює система замірів, тільки вимірювати треба талію та стегна у найвужчому і найширшому місцях відповідно (сантиметр обов’язково розміщуйте паралельно підлозі).

 

Як дізнатися розмір трусів, знаючи ці цифри - скористайтеся універсальною класифікацією:

 

Або тою, яку пропонує сайт, де ви робите замовлення.

Зазвичай, вони відображають найпоширеніші розміри трусів за різними визначеннями. Як маєте обхват стегон 103, то краще обрати L-ку. Перепровірте, обраний вами магазин дає заміри тіла чи виробу. Це важливо. Якщо друге - просто заміряйте річ, яка вам найбільше комфортна і орієнтуйтеся на її параметри.

По матеріалам: https://issaplus.com/ua/

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
294
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду