Тарас Стецькив назначен президентом НТКУ

25 Лютого 2005
608
25 Лютого 2005
14:09

Тарас Стецькив назначен президентом НТКУ

608
Тарас Стецькив назначен президентом НТКУ
Президент Украины Виктор Ющенко своим указом назначил Тараса Стецькива президентом Национальной телекомпании страны.

Об этом сообщает в пятницу пресс-служба главы государства, - передает "Интерфакс-Украина".

Т.Стецькив - народный депутат, входит во фракцию "Наша Украина". Избран в парламент в одномандатном округе номер 118 (Львовская область).

Президент уволил с должности руководителя НТКУ Александра Савенко. Отставка состоялась в середине февраля. А.Савенко возглавил НТКУ в марте 2003 года. Он сменил на этом посту Игоря Сторожука, который руководил НТКУ с ноября 2001 года.

Interfax
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
608
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду