Студенти вимагають відставки ректорів через тиск на виборах

18 Лютого 2005
558
18 Лютого 2005
11:45

Студенти вимагають відставки ректорів через тиск на виборах

558
Студенти вимагають відставки ректорів через тиск на виборах
У Кіровограді та Дніпропетровську студенти вимагають відставки ректорів тих вузів, які під час виборів чинили тиск та вимагали голосувати за одного з кандидатів. Докладніше Олена Усенко:

У кіровоградському педагогічному університеті під листом з вимогами відставки ректора Валерія Радула зібрали вже близько тисячі підписів. Як каже голова студентської ініціативної групи Роман Колесніченко, до збору підписів долучилися студенти семи факультетів, не беруть участь в акції тільки слухачі факультету фізичного виховання. Звернення з вимогами про відставку та підписні листи активісти планують передати віце-прем”єру Миколі Томенку, який опікується гуманітарною сферою. Аргументуючи свої вимоги, студенти наводять факти, коли їх на кілька годин зачиняли у приміщенні університету, щоб не дати можливості долучитися до передвиборних мітингів. Дніпропетровські студенти вимагають не тільки зняти з посад ректорів, які нав”язували студентам вибір, але й порушити проти них кримінальні справи. Щоб спонукати правоохоронців швидше вирішувати ці питання, студенти-гірники та студенти-будівельники провели мітинг під стінами обласного управління МВС.

Німецька хвиля
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
558
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду