Масова розсилка у Вайбер: максимальна ефективність сповіщень

Масова розсилка у Вайбер: максимальна ефективність сповіщень

20 Серпня 2024
219
20 Серпня 2024
11:07

Масова розсилка у Вайбер: максимальна ефективність сповіщень

219
Масова розсилка у Вайбер: максимальна ефективність сповіщень
Масова розсилка у Вайбер: максимальна ефективність сповіщень

Власники смартфонів встановлюють на свій пристрій одразу декілька месенджерів. У більшості українців інстальовано Вайбер. Тому рекламна чи інформаційна розсилка в Viber — дуже корисний інструмент для бізнесу. Адже користувачі з більшою ймовірністю відкриють повідомлення в улюбленому месенджері, ніж прочитають звичайну СМС від маловідомого абонента.

Чому бізнесу варто звернути увагу на розсилку у Вайбері?

Мобільний додаток — одна з найпопулярніших програм на смартфон. Статистика говорить про те, що ним користується понад 1 млрд людей у всьому світі. Також додаток представлено у двох сотнях країн. Варто зазначити, що вказана цифра — це тільки кількість смартфонів, а є і версія для комп’ютера. Її також використовує значна кількість людей.

Мобільний додаток відомий понад 10 років. Водночас його популярність тільки зростає. Користувачі можуть спілкуватися за допомогою повідомлень, переслати мультимедійні повідомлення, розмовляти у відеочатах тощо.

Тож бізнесу варто звернути увагу на розсилку за допомогою цього месенджеру. І головна причина — надзвичайна затребуваність та розширений функціонал софту.

Переваги для бізнесу

Розсилка у Вайбер має низку переваг для бізнесу. Серед них:

  • миттєве доставлення повідомлень;

  • до 1000 символів тексту;

  • фото, відео та інші мультимедійні файли;

  • екшн-кнопка (перехід на сайт або телефон компанії);

  • повідомлення про прочитання (зміна кольору галочки на синій) та багато інших.

Звісно, власноруч відправляти рекламу у Viber за наявності тисячі клієнтів буде дуже важко. Це довго та незручно. Набагато правильніше та вигідніше скористатися послугами від компанії АльфаSMS.

Так ви отримаєте зручний власний кабінет, де є всі необхідні інструменти для роботи. Підприємства можуть розсилати повідомлення від свого імені, з'явиться доступ до статистики та інших показників. Чисельні інтернет-магазини та інші представники бізнесу зазначили підвищення ефективності своєї роботи після проведення рекламних кампаній, організованих за допомогою АльфаSMS.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
219
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду