Модні спідниці: ТОП найнеобхідніших моделей для вашого гардеробу

13 Серпня 2024
203
13 Серпня 2024
16:25

Модні спідниці: ТОП найнеобхідніших моделей для вашого гардеробу

203
Відкрийте для себе модні фасони спідниць, які стануть незамінними елементами вашого гардеробу. Дізнайтеся, які спідниці допоможуть створити ідеальний образ на будь-який випадок
Модні спідниці: ТОП найнеобхідніших моделей для вашого гардеробу
Які спідниці обов’язково треба додати у свій гардероб

Жіночний, спокусливий, елегантний і зручний елемент гардеробу – жіноча спідниця. Майже кожна жінка має в своїй шафі декілька, однак, мало хто знає, наскільки велике розмаїття моделей та фасонів у цих виробів. Пропонуємо розібрати детальніше, які спідниці можуть бути додані до вашої шафи, бо чим більше цікавих речей, тим більше у вас можливостей створити неповторний образ.

 

Довжина

Міні спідниця мають довжину вище коліна та підходять дівчатам зі струнким ногами. Така спідниця прекрасно підкреслює стегна, тому для фігур типу груша, прямокутник та пісочний годинник вони підходять найбільше. Окрім того, така довжина візуально робить ноги довшими.

Міді мають довжину від коліна до середини литки. Універсальний варіант для ділового і повсякденного стилю. Вони чудово прикривають лінію стегон та живота, тому для фігур типу прямокутник і яблуко це чудовий вибір.

Максі моделі чудово носяться влітку на прогулянки і пляж. Вони приховують недоліки стегон та ніг, тому підходять усім типам фігур та дівчатам різного росту.

Асиметричні варіанти можуть мати різну довжину по бокам або ззаду та спереду. Це дуже гарний варіант для креативного динамічного образу, де спідниця виступає акцентом.

 

Фасон

Пряма спідниця прекрасно підходить для топів, блузок та сорочок. Підкреслити розділ силуету на верх і низ допоможе елегантний ремінь, що виділить талію, а з взуття краще обрати човники або балетки.

Спідниця-олівець завужена біля колін, вона підкреслює стегна, тому підходить симетричним типам фігур. Прекрасно виглядає з високими чоботами, туфлями на підборах знизу, та жакетами, водолазками і блузками зверху.

А-силует це крій, що навіює легкість, прекрасно носиться влітку з балетками, сандалями та легкими туфлями. Легкий светр, топ чи блузка прекрасно підходить для неї, особливо, якщо ваш тип фігури груша або пісочний годинник.

Сонце крій це весняно-осінній варіант для романтичного образу, що створює певну пишність, жіночність, а найбільша перевага – підходить для всіх типів фігури.

Годе – найбільш святковий фасон для високих дівчат, в якому основна частина облягає, а нижня вільна. Підходить лише симетричним типам фігури пісочний годинник та прямокутник.

Кльош допоможе збалансувати низ фігури, додавши пишності. Незалежно від росту такий фасон підходить для повсякденного носіння майже всім жінкам, особливо літом.

Що в моді цього року?

Найпопулярніший крій – А-силует, особливо з довжиною міді. Це дуже універсальний фасон для будь-якої фігури та росту, тому сміливо обирайте таку.

Подовжена джинсова спідниця з розрізом дозволяє рухатись вільно, але й мати досить рішучий образ. Декор з ґудзиків та кишень робить кожну таку модель унікальною.

Підкреслити жіночність рекомендується з допомогою легких та спокійних кольорів: рожевого, лавандового, небесно-блакитного та інших пастельних тонів. Загалом найбільш затребувані легкі моделі, прозорі з підкладкою.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
203
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду