Особливості пакувальників серії WPS

Особливості пакувальників серії WPS

31 Липня 2024
192
31 Липня 2024
13:30

Особливості пакувальників серії WPS

192
Що таке пакувальники? Який пакувальник краще обрати? Переваги різних брендів. Особливості серії пакувальників WPS.
Особливості пакувальників серії WPS
Особливості пакувальників серії WPS

Особливості пакувальників серії WPS

Пакування продукції в картон стає не лише популярнішим, але й економічно вигідним завдяки автоматизації виробничих процесів. Картонні шоубокси допомагають вигідно презентувати свої товари на полицях маркетів завдяки екологічній та зручній упаковці, гнучкому та цікавому дизайну. Це один з кращих варіантів на сьогодні для реклами преміумпродукції та підвищення продажів.

Італійський лідер пакувальних технологій компанія Smipack пропонує сучасне та повністю автоматичне рішення для пакування товарів у картон. Серія машин WPS дозволяє перейти зі звичних методів формування, склеювання та вкладання продуктів на новий прогресивний рівень.

Пакувальники WPS мають все необхідне для якісної та швидкої роботи з товарами в одній машині:

  • подача;
  • сортування;
  • формування;
  • склеювання;
  • обгортання.

Це ефективний підхід до сучасних вимог конкуренції та адаптації виробництва до екотрендів.

Особливості та переваги пакувальників WPS

Завдяки технологіям Smipack сфера B2C отримує необхідну підтримку для вдосконалення своїх можливостей та підвищення рівня продуктивності. Пакування wrap-around можна зустріти в більшості маркетів України. Цей метод зарекомендував себе з кращої сторони та має попит серед споживачів.

Моделі автоматичних пакувальників wrap-around серії WPS забезпечують пряму чи кутову подачу продукту (залежно від моделі) в один або декілька рядів (до шести включно) та можуть модифікувати упаковку в один або декілька шарів. Обладнання здатне працювати зі швидкістю до 25 пакунків за хвилину та за потреби швидко змінювати формат пакування. На одній машині можна використовувати різні види картонних лотків та боксів за бажанням замовника. Завдяки сенсорній панелі керування оператору доступні необхідні функції для налаштувань в інтуїтивно зрозумілому інтерфейсі. Подача картонних заготовок з магазину здійснюється за допомогою спеціального пристрою з важелем та присосками. Згинання заготовки відбувається максимально точно завдяки фіксованому контрасту. Для склеювання боксу використовується пристрій з аплікатором клею-розплаву. Обладнання відповідає концепції Industry 4.0 та стандартам безпеки ЄС.

Принцип роботи досить простий. Формується необхідна кількість продуктів та обертається картоном, склеюється, і упаковка готова. За потреби машини можна доукомплектувати опціями та іншими системами в лінії.

Пакувальники WPS підійдуть для багатьох сфер промисловості, зокрема для пакування напоїв, продуктів харчування, побутової хімії тощо. Варто відзначити високу надійність компонентів обладнання та повну автоматизацію для простої інтеграції в промислову лінію або автономної роботи. Подача продукту може здійснюватись по конвеєру або вручну.

Основні переваги:

  • надійність;
  • висока швидкість;
  • безпека для продукції та оператора;
  • повна автоматизація;
  • просте керування та обслуговування;
  • стабільна якість.

Сучасний ринок вимагає від виробництв вдосконалення своїх можливостей та задіяння нових технологій. Smipack допомагає розвивати пакувальні лінії та отримувати необхідний результат.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
192
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду