Подорож у часі: вкрадіть модні ідеї 2004 року та стилізуйте у 2024-му!

Подорож у часі: вкрадіть модні ідеї 2004 року та стилізуйте у 2024-му!

26 Липня 2024
263
26 Липня 2024
10:28

Подорож у часі: вкрадіть модні ідеї 2004 року та стилізуйте у 2024-му!

263
Подорож у часі: вкрадіть модні ідеї 2004 року та стилізуйте у 2024-му!
Подорож у часі: вкрадіть модні ідеї 2004 року та стилізуйте у 2024-му!
Останнім часом надзвичайною популярністю став користуватись вінтажний стиль. Відомі дизайнери активно черпають натхнення у моді минулих років, оригінально обігрують силуети. Й ми зацікавилися, які тенденції були популярні 20 років тому, та як їх можна адаптувати до сучасного стилю.

Худі

Зручні та комфортні жіночі худі й толстовки з'явилися ще у 70-х рр. минулого століття у Нью-Йорку, що був центром хіп-хоп культури. У 90-х роках з вулиць вони перейшли на подіуму. У 2004 році увагу модників привернули моделі з капюшоном, які не втратили актуальності й донині.

На що варто звернути увагу при стилізації образу:

  • Моделі оверсайз — на піку популярності у 2024 р.
  • Худі логотипами, слоганами мають неабиякий попит, адже дозволяють виказати свою позицію щодо певних ідей.
  • Яскраві квіти, незвичайний дизайн, графіка — платформа для художнього самовираження, а також можливість проявити свій стиль.
  • Носити можна як моделі, що вдягають через голову, так і на блискавці, яка розстібається до кінця.
  • Актуальна різна довжина — до пояса, середини стегна. Цікаво виглядають сукні-худі вище або нижче коліна.

Коли будете вибирати худі або толстовку, придивіться до матеріалу. Перевагу надайте бавовні чи сучасним технологічним тканинам, що приємні на дотик, не парять.

Кросівки

Жіночі кросівки у вінтажному стилі на піку популярності. Цього сезону дизайнери придивились до взуття 2004 року, й повернули у моду декілька цікавих ідей:

  • грубу, масивну платформу;
  • оригінальні візерунки — змія, метелики;
  • цікаві контрастні кольори;
  • блискучі елементи, що набули особливої актуальності завдяки літній Олімпіаді 2024 р.;
  • монохромний білий або чорний колір.

Важливо не забувати про комфорт. Вибирайте зручне взуття, що не парить, не натирає шкіру, надійно зчіплюється з поверхнею, не ковзає. Для теплої погоди можна купити варіант з сіткою, для холодної — з натуральної чи штучної шкіри, що не промокає, а отже зберігає ноги сухими.

 

Ремені

У 2004 році на піку популярності були жіночі ремені. Їх комбінували майже із кожним нарядом. Придивіться до модних тенденцій тих років й оцініть, як їх можна носити зараз:

  • Ремені-ланцюжки з цікавим плетінням — надають образу особливу індивідуальність. Стилісти рекомендують носити їх поверх сукні або штанів. Найпопулярніші кольори 2024 — срібло та золото.
  • Вузькі ремені — ще одна тенденція 2024 року, що прийшла до нас з початку 2000-х. Такі моделі можна декілька разів обертати навколо талії, щоб додати родзинку в образ. Ремінь у нейтральних тонах (чорний, білий) ви зможете поєднувати його з різними нарядами. Якщо прагнете створити щось екстраординальне, вибирайте цікавий відтінок або дизайн.
  • Широкі ремені з люверсами у 3 ряди — охоплюють талію, надають будь-якому вбранню об'ємніший вигляд. Стилісти рекомендують комбінувати аксесуар темного кольору з білим верхом, костюмом або сукнею. 
  • Ремені з великими пряжками — кільця, прямокутники, овали, сердечка, квіти. Пряжки можуть бути виконаними у контрастному кольорі, щоб придати ременю креативний дизайн. Якщо приваблює монохромність, купіть однотонний варіант, де пряжка виконана у тому ж тоні, що й ремінь.

Чимало цікавих ідей для свого образу ви знайдете за посиланням Cropp.com. Вибирайте, купуйте та експериментуйте, створюйте свій унікальний стиль з інтернет-магазином Cropp!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
263
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду