Секційні паркани: найкращий вибір для надійного захисту

Секційні паркани: найкращий вибір для надійного захисту

23 Липня 2024
222
23 Липня 2024
19:30

Секційні паркани: найкращий вибір для надійного захисту

222
Секційні паркани: найкращий вибір для надійного захисту
Секційні паркани: найкращий вибір для надійного захисту

Різні типи металевих огорож відрізняють за характеристиками, особливостями та цільовим використанням. Завдяки міцності, довговічності та естетичності, попит мають секційні паркани, які перевозять на об'єкт у готовому вигляді та швидко встановлюють. Вироби складно пошкодити, вони міцні та не схильні до утворення плісняви. Ключову роль у подовженні терміну експлуатації відіграють важливі чинники: якість матеріалів, професійний монтаж і грамотний догляд.

Металеві огорожі: практичні будівельні рішення

Паркани з металу стійкі до механічних пошкоджень, тому забезпечують надійний захист від проникнень ззовні й небажаної цікавості сусідів. Вироби, оброблені антикорозійними засобами, служать не одне десятиріччя. Якісна секційна огорожа не потребує особливого догляду — вона легко миється, не вигорає та не іржавіє. Великий вибір кольорів та різноманітний дизайн дають змогу створювати конструкції в будь-якому стилі. Будівельна компанія “Стрийко” пропонує як продукцію з «глухим» заповненням, так і паркани з вентиляцією, а саме:

  • твінго;
  • жалюзі;
  • горизонт;
  • ранчо.

Якщо власники прагнуть забезпечити оглядовість території, вони обирають модель «Жалюзі» з кутовим розташуванням ламелей. Для досягнення ефекту повної непроникності ідеально підходить модель «Горизонт» зі щільними елементами без проміжків.

Секрети популярності секційних парканів

Головною відмінністю огороджень є їхня комплектація, а саме — окремі секції, опори та кріплення. Готові конструкції монтуються безпосередньо на ділянці, а встановлення не займає багато часу. Опори можуть виготовлятися з будь-яких матеріалів і відрізняються лише розташуванням та кріпленням секцій. До того ж паркани дуже практичні — у разі пошкоджень достатньо замінити один сегмент або ламель. Порівняно з дерев'яними виробами, металеві потребують мінімального догляду. Їх треба регулярно очищати від пилу і бруду та інколи підфарбовувати. Встановлення конструктиву не передбачає складних зварювальних робіт і використання спеціальної техніки, але монтаж бажано доручати фахівцям — вони виконають завдання з урахуванням усіх особливостей рельєфу.

 

Дизайн і сфери застосування

Секційні огородження випускаються в різних кольорах та формах — для зручного облаштування приватних і комерційних ділянок. Найчастіше вибирають практичні універсальні забарвлення:

  • антрацит;
  • графіт;
  • світло-коричневий;
  • темне дерево;
  • золотий дуб.

Завдяки практичності, міцності та привабливому вигляду продукція має широкий спектр застосування. Її використовують для огородження приватних ділянок і комерційних об'єктів: складів, магазинів, офісів і торгових центрів. Металеві паркани встановлюють у промислових зонах, громадських місцях, парках і скверах. Також секційні вироби можна побачити на територіях навчальних закладів, спортивних об'єктів і будівельних майданчиків.

Паркани з металу поєднують багато практичних і зручних функцій. Це робить їх популярними для власників нерухомості різних типів і масштабів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
222
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду