Сумки для літа-2024: основні тренди

Сумки для літа-2024: основні тренди

25 Червня 2024
627
25 Червня 2024
18:53

Сумки для літа-2024: основні тренди

627
Сумки для літа-2024: основні тренди
Сумки для літа-2024: основні тренди

Сумка – не просто головний аксесуар для жінки. Це повноцінний елемент образу, від якого напряму залежить чи вдалося створити стильний аутфіт. Саме тому дівчата завжди при виборі обновок для нового сезону намагаються підібрати і відповідну сумочку. Проте мода на них така ж мінлива, як і на одяг, тому важливо відслідковувати тренди, аби підібрати дійсно актуальний і модний аксесуар. Про основні тенденції поговоримо просто зараз.

Яскраві кольори та різноманітні принти

Перше, що кидається в очі – яскравість. Білі, чорні та бежеві кольори поступово втрачають актуальність, натомість виходять на передній план насичені: кораловий, блакитний, сонячний жовтий. Такі відтінки чудово підходять для літа і гарно поєднуються з монокольоровими образами.

Крім яскравості, в тренді також принти:

  • квіткові;

  • геометричні;

  • абстракція.

Тож, якщо набридло стримувати прагнення виділитися з натовпу, літо-2024 відкриває для цього можливість купити сумку жіночу недорого з принтом чи в цікавому кольорі, тому ви точно не залишитеся непоміченою.

Природні матеріали

Це ще один тренд, який витісняє силікон та шкірозамінник. Для літа доречно вибрати сумочку з ротангу, бавовни чи льону. Великий плюс таких моделей в легкості. До того ж вони придають всьому образу природності, не перенавантажують його.

Також доречно и стильно виглядають сумки з вставками з текстилю з вишивкою або декором з натуральних природніх матеріалів.

Міні-сумочки

Загальна тенденція 2024 року зумовлює повернення великий м’яких сумок. Проте влітку діє протилежний тренд, який дозволяє використовувати в образах міні-сумочки. Це може бути навіть сумка-чохол, яка вже другий сезон не втрачає популярності. Багато в них, звісно, не вміститься, але для телефону, банківських карт та ключів – цілком вистачить місця.

Лайфхак: щоб не носити інші необхідні речі в руках – доповніть образ плетеною м’якою сумочкою по типу авоськи. Вони переживають справжній бум популярності, тож образ вийде стильним та сучасним на всі 100 відсотків.

Клатчі і крос-боді

Цікавою є тендеція повернення в моду сумок з короткими ручками. Проте також не здають позиції моделі на довгому ремінці та взагалі без ручок. Перші – зручний варіант на кожен день. Сумки крос-боді звільнюють руки, при цьому дозволяють тримати при собі все необхідне.

Другі (а саме клатчі) можна поєднувати з вечірніми, романтичними чи навіть біловими образами.

Технологічні моделі

Що говорити, сучасні технології сьогодні скрізь. Навіть в моді на сумки. Тож, якщо ви любите різні девайси чи просто завжди мріяли про чудо-сумку, яка могла б заряджати телефон, то це майбутнє вже наступило.

Цього літа сміливо можна вибирати технологічні новинки. Знайти можна сумки з вбудованими динаміками, зарядними пристроями і навіть розумними системами для управління.

Сумочки-шопери

Ми вже згадували, що великі м’які сумки в цьому році переживають відродження. Так ось – цей тренд підтверджує такий факт.

Якщо набридли мініатюрні сумочки і хочеться нарешті купити містку та практичну, то літо-2024 року найбільш підходящий для цього час. Сьогодні в моді великі зручні сумки-шопери. Причому, носити їх можна не лише на шопінг чи пляж, а і в повсякденному житті, поєднуючи з різними літніми образами.

Підводимо підсумки

Як бачимо, мода літа-2024 досить демократична і дозволяє використовувати різноманітні тренди при виборі аксесуарів. Можна однаково стильно виглядати, як з великим шопером, так і з мініатюрною сумкою-чохлом. Проте радимо звернути увагу на основні тенденції дизайну – яскраві кольори, природні матеріали, виразний декор. Останній до речі, може бути не лише у вигляді принтів. Допускається також об’ємна текстура – тиснення, плетіння, і довга бахрома. Для вечірніх варіантів можна не стримуватися і обирати епатажні варіанти оформлення, цього сезону це не буде виглядати несмаком.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
627
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду