Відкатні ворота своїми руками з готового каркасу

26 Червня 2024
390
26 Червня 2024
09:15

Відкатні ворота своїми руками з готового каркасу

390
Відкатні ворота своїми руками з готового каркасу

Сьогодні зробити відкатні ворота своїми руками може кожен. Наша компанія всіляко сприяє цьому - ми пропонуємо багато відеоматеріалів по монтажу, консультуємо своїх клієнтів, допомагаємо в підборі фурнітури, а також пропонуємо не тільки необхідні комплектуючі для самостійного зварювання, чи комплекти “Звари сам”, а й вже готові каркаси.

Це значно пришвидшить Ваші роботи по монтажу воріт та зробить цей процес легшим

 

Чому варто обрати готовий каркас

Є багато причин купувати саме готовий каркас. Найголовнішими перевагами такого вибору звісно є економія часу і власних сил. Купуючи вже готовий каркас Вам не треба проводити підготовчі роботи - різання, зачистку, грунтовку, а також, безпосередньо, зварювання каркасу. Ви можете замовити як каркас стандартних розмірів, так і згідно своїх параметрів. Купуючи готовий каркас, Вам необхідно буде тільки встановити його, пофарбувати та зашити обраним матеріалом.

З чого виготовляються наші каркаси

Для виготовлення каркасу ми завжди рекомендуємо використовувати Т-профіль. Відповідно, наші каркаси виготовляються саме з нього. Це також є перевагою нашого готового каркасу, оскільки, метал, з якого виготовляється Т-профіль, чудово переносить різноманітні дії навколишнього середовища, та ідеально підходить для виготовлення каркасів для воріт.

Тому, якщо Ви вирішили робити відкатні ворота своїми руками, готовий каркас - це чудове рішення. Ви отримаєте вже готову погрунтовану конструкцію каркасу створки воріт з привареною направляючою, а також, безкоштовне креслення та детальну інструкцію по установці.

Під час монтажу воріт необхідно встановити і фурнітуру, а потім зробити зашивку стулки. Найчастіше, в якості зашивки, обирають профнастил, але також можна використовувати дерево, фільонку, сендвіч-панелі, ковку та ковані елементи. Зашивка обирається за власним смаком, але від неї залежить подальший вибір комплекту фурнітури та автоматики.

Фурнітура для відкатних воріт

До вибору та підбору фурнітури до відкатних воріт необхідно підходити дуже серйозно, адже від неї також залежить як будуть працювати Ваші ворота. Щоб правильно підібрати комплект фурнітури необхідно враховувати вагу воріт, їх параметри та інтенсивність використання.

 

Фурнітура має різноманітну класифікацію, яка залежить від основних характеристик та видів продукції. Великий вибір комплектів фурнітури дозволить підібрати під кожний конкретний випадок ту, яка найбільш підійде.

Якщо Ви самі не знаєте як правильно підібрати фурнітуру для відкатних воріт, тоді зверніться до наших кваліфікованих фахівців - вони обов’язково нададуть консультацію та допоможуть з вибором!

Відкатні ворота своїми руками - легко та доступно!

Насправді, відкатні ворота своїми руками це не так вже й складно. Особливо, якщо Ви вирішите замовити готовий каркас. Все що вам буде потрібно зробити, це залити швелер, встановити стовпи з закладними елементами, потім встановити готовий каркас, комплект фурнітури та зашити стулку, а також, в разі необхідності, встановити автоматику. Вам не треба обробляти та зварювати каркас, а це дуже впливає на час встановлення воріт та складність виконання.

Щоб зробити монтаж воріт ще більш зрозумілим та легким, ми пропонуємо до перегляду детальні покрокові інструкції та відеоогляди по встановленню воріт.

Також важливо, що роблячи ворота своїми руками, Ви значно заощадите кошти, адже монтажники беруть доволі високу оплату за монтаж воріт.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
390
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду