Оригінальні моторні оливи Mercedes-Benz: види, переваги

Оригінальні моторні оливи Mercedes-Benz: види, переваги

12 Червня 2024
320
12 Червня 2024
12:50

Оригінальні моторні оливи Mercedes-Benz: види, переваги

320
Одна з важливих умов довготривалої експлуатації авто ー використання рекомендованих виробником рідин і деталей. Якщо не дотримуватися цієї вимоги, доведеться дуже дорого.
Оригінальні моторні оливи Mercedes-Benz: види, переваги
Оригінальні моторні оливи Mercedes-Benz: види, переваги
Оригінальні моторні оливи Mercedes-Benz: види, переваги

Одна з важливих умов довготривалої експлуатації авто ー використання рекомендованих виробником рідин і деталей. Якщо не дотримуватися цієї вимоги, доведеться дуже дорого платити за ремонт. Це стосується також усіх класів та моделей автомобілів Мерседес.

Щоб використовувати тільки оригінальні складники та обслуговування за стандартами німецького бренду, варто звернутися до офіційного дилера СП ТОВ «Автомобільний Дім Україна-Мерседес-Бенц». Тут використовують сертифіковане обладнання німецької компанії, а також деталі й рідини, призначені саме для автомобілів цієї марки.

Особливості моторних олив Mercedes

Головна функція смазки ー створити масляну плівку та мінімізувати терті рухомих елементів двигуна. Деталі силової установки чутливі до високих температур, тому потрібно використовувати стійку до фізичних та хімічних навантажень оливу. Оригінальна Genuine Engine Oil від Мерседес охолоджує та захищає мотор від корозії.

Рідини від німецького концерну створені за унікальними формулами, тому стабільно працюють в різних умовах експлуатації двигуна. Для трансмісії в автосалоні офіційного дилера використовують спеціальну оливу, яка мінімізує тертя між деталями. Цей матеріал постійно підтримує оптимальну температуру для нормальної роботи елементів, та має достатню в’язкість.

Також існує спеціальна олива AMG ー її назва нагадує поціновувачам динамічної їзди окремі комплектації авто зі спортивними характеристиками. Її використовують у випадках, коли передбачено експлуатацію в складних, екстремальних умовах. Цей підрозділ німецького концерну випускає також потужні двигуни, які є більш вибагливими до використання смазки.

Чому варто використовувати оригінальні оливи від Mercedes

Головна причина ー саме вони рекомендовані для автомобілів німецького бренду. Склад кожної рідини точно враховує особливості двигунів транспортних засобів та зберігає свої властивості в складних умовах.

Серед головних переваг оригінальних розхідників варто виділити наступні:

  • захист мотора шляхом мінімізації тертя між його внутрішніми деталями;
  • збереження оптимальних показників тиску незалежно від режиму роботи силової установки;
  • легкий запуск взимку завдяки прокачуваності матеріалу на низьких температурах;
  • стійкість до окислення;
  • мінімум негативного впливу на навколишнє середовище.

Оригінальні оливи добре відводять зайве тепло від поверхонь контакту й зберігають початкові характеристики протягом усього терміну експлуатації.

Щоб завжди використовувати тільки рекомендовані виробником рідини й матеріали, звертайтеся до офіційного дилера. Автосалон Мерседес у Києві гарантує якісне обслуговування за стандартами бренду ー тут використовують тільки сертифіковане обладнання для діагностики й ремонту.

«Джерело: сайт https://mercedes-benz.kiev.ua».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
320
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду