Як обрати ідеальний подарунковий сертифікат: поради та варіанти

Як обрати ідеальний подарунковий сертифікат: поради та варіанти

4 Червня 2024
376
4 Червня 2024
16:30

Як обрати ідеальний подарунковий сертифікат: поради та варіанти

376
Вибір подарункового сертифіката потребує уваги та знання вподобань отримувача. Дізнайтеся, як підібрати найкращий варіант для будь-якого свята!
Як обрати ідеальний подарунковий сертифікат: поради та варіанти
Як обрати ідеальний подарунковий сертифікат: поради та варіанти
Подарунковий сертифікат – найкращий вибір на всі випадки

Свято – подія завжди неординарна, а тому готуватися до нього починають заздалегідь. Тому й подарунки обирають за певний час до церемонії. Але не завжди обрати подарунок так просто. Причин є кілька, й основна з них – це те, що людина, котра бажає щось подарувати, не дуже добре знає отримувача. І в деяких випадках ситуація може скластися така, що подарунок не приносить усіх тих емоцій, які мав би принести. Тому в багатьох випадках саме подарункові сертифікати вирішують більшість проблем. Головне – таку картку правильно обрати.

Головні особливості вибору подарункових сертифікатів

Обирати подарунок треба з розумом, аби він приніс усі ті емоції, котрі мав би принести. В іншому випадку він стане розчаруванням як для людини, що його подарувала, так і для отримувача, тому цього варто уникати. Щоб правильно обрати подарунок, необхідно слідувати певним порадам. Серед них виділяють такі:

  • Важливо хоч трохи знати людину, яка отримуватиме картку. Найчастіше так і буває: сертифікати дарують тим, кого люди знають.
  • Якщо це сертифікат на певну торгівельну мережу, то варто переконатися, що людина, яка отримуватиме картку, вибирає саме цю торгівельну мережу для того, щоб робити певні покупки.
  • Сума у сертифікаті має складати мінімум половину від тієї, на яку закуповується в мережі отримувач картки. Інакше це буде не найкращий варіант.
  • Коли дарується картка на певну суму в конкретний магазин, то варто дізнатися, чи є на ту суму товар та чи адекватний він, чи сподобається отримувачу.
  • Деякі люди взагалі не люблять закуповуватися в певних магазинах, не ходять у дорогі бутіки тощо. Для таких людей подарунковий сертифікат у торгівельну мережу стане не найкращим варіантом. Але якщо враховувати захоплення та вподобання людини (а їх треба враховувати обов'язково), то є можливість подарувати картку на деякі інші активності. До них входять активне дозвілля, різноманітні майстер-класи, відвідування ресторанів та SPA-процедур. Є ще багато варіантів – подорожі, екстремальні поїздки тощо. Все залежить від захоплень та вподобань отримувача.
  • Якщо справа стосується подарунків для дітей, то тут також варто враховувати їхні вподобання, а також необхідно передбачити, чи можна їм взагалі щось подібне тощо. До цього також треба підходити з розумом та з обережністю.

Порад вистачає, але якщо їм слідувати, то свято пройде добре, а отримувач відчує всі емоції, котрі мав би відчути. Це якщо правильно підібрати сертифікат.

Загальні різновиди подарункових карток

Серед основних видів сертифікатів виділяють такі:

  • Торгівельні мережі. Отримувач має можливість придбати певний товар на суму, вказану в сертифікаті.
  • Ресторани та кафе. Це хороший варіант для закоханих пар. Романтична атмосфера завжди розслабляє та приносить приємні враження.
  • Майстер-класи. Вони завжди були популярними. Багато людей бажає отримати нові навички. Саме на них майстер-класи й розраховані.
  • Спортивні клуби. Це для тих, хто бажає слідкувати за собою.

Варіантів багато, тому вибирати є з чого.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
376
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду