Мистецтво примірки - як підібрати одяг по фігурі?

3 Червня 2024
286
3 Червня 2024
14:00

Мистецтво примірки - як підібрати одяг по фігурі?

286
Мистецтво примірки - як підібрати одяг по фігурі?
Маючи загальні уявлення про типи фігури та правильно визначивши свій, ви заощаджуєте купу часу. Адже вам не доведеться перебирати десятки варіантів одягу для того, щоб все одно залишитися з відчуттям розчарування після чергової невдалої покупки. Погодьтеся: навіть вишукана сукня здатна зіпсувати образ, якщо не відповідає особливостям вашої статури. В той час як проста модель футболки підкреслює жіночність і силует.

Різновиди фігури: класифікація, особливості та вдалі фасони

Розуміння власних пропорцій дозволяє висвітлювати найкращі риси. Це дуже важлива складова для того, щоб почуватися стильно та впевнено. Експерти розрізняють наступні типи жіночих статур:

  • «пісочний годинник» – рекомендовано підкреслювати вигини тіла та лінію талії. Для цього слід використовувати строгі силуети та приталені фасони: сукні з запахом, топи з ременями, штани з високою посадкою;
  • прямокутна – вбрання з багатошаровими деталями дозволяють додати обсяг у грудях і стегнах. Використання ременя також допомагає створити силует з необхідними пропорціями;
  • трикутна/грушоподібна – слід підкреслювати всіма можливими способами верхню частину тіла. Зробити це можна за допомогою виразних топів, моделей з відкритими плечима, спідницями А-фасону;
  • яблуко – щоб створити збалансований образ, необхідно відвернути увагу від середньої частини тіла. Обирайте сукні з високою лінією талії, невагомі або структуровані топи. Підкреслюйте декольте та привабливість ніг, обираючи конверсы на answear.ua;
  • овальна – головна мета – створити витягнутий силует. У цьому допоможе одяг, що стягується у найвужчій частині талії, а потім вільно спадає вниз. Сукні з запахом, високою посадкою, А-силуетом – чудовий вибір;
  • перевернутий трикутник – у цьому випадку варто додати обсягу до нижньої частини тіла. Це можуть бути будь-які деталі в області стегон, які створюють ілюзію природних вигинів;
  • діамантова/ромбоподібна – вам пасуватимуть сукні та топи з V-подібним вирізом, ампірною лінією талії, фасони з запахом, спідниці-трапеції та широкі брюки.

Приймаючи особливості своєї фігури та розуміючи її унікальність – ключ до висловлення особистого стилю. Згодом ваша майстерність набуде такого рівня, що ви з першого погляду на річ розумітимете наскільки вона вам пасує. Але обирайте лише якісні вироби, наприклад, ви можете знайти товари бренду марк о поло на сайті answear.ua або інших лейблів, які не втрачають актуальність протягом багатьох сезонів.

Рекомендації по вибору одягу, який ідеально сидить

Навіть, якщо ви надаєте перевагу онлайн-шопінгу – обов’язково приміряйте речі. Розмірна етикетка на одязі ні про що не свідчить. По-перше, кожний виробник керується власними стандартами. По-друге, особливості крою та матеріалу впливають на посадку. Не поспішайте, приділіть увагу кожній деталі та довіряйте власній інтуїції. Коли речі правильно сидять, то в них зручно рухатися, нічого не тисне та не задирається.

Не намагайтеся себе обдурити, купуючи одяг, який майже підходить. Якщо він затісний в руках, талії або закороткий, то ви не будете часто його вдягати. Не забувайте й про роль аксесуарів, які здатні перетворити ординарний образ в екстраординарний. Додайте ефектні прикраси чи взуття, яке можна вибрати на сторінці https://answear.ua/m/crocs. Яскраві деталі роблять ваш стиль цікавим для оточення.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
286
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду