Огляд житлового комплексу Auroom

Огляд житлового комплексу Auroom

21 Травня 2024
384
21 Травня 2024
17:50

Огляд житлового комплексу Auroom

384
ЖК Auroom на Паньківській ⏩ комфорт та приватність ► висока якість будівництва ☑️ футуристичний дизайн ► поруч з центральною інфраструктурою ☑️ агенція T.H.E. Capital допоможе знайти квартиру мрії ⭐
Огляд житлового комплексу Auroom
Огляд житлового комплексу Auroom

Вашій увазі пропонується житловий комплекс Auroom, де тиша і приватність виступають основними чинниками комфорту мешканців. Розташований на вулиці Паньківській 2082, він гарантує зручний доступ до багатої центральної інфраструктури району.

Усі зручності в одному комплексі

ЖК Auroom став місцем, де зібрані всі зручності сучасності, які потрібні для комфортного міського життя. Орендувати квартиру довгостроково в такому будинку – це відмінна ідея для людей, які шукають якісне поєднання модерних технологій та зручність просторих, комфортабельних апартаментів.

Зовнішній вигляд житлового масиву вражає з першого погляду, і це не дивно, оскільки він виконаний у футуристичному стилі, який вносить нові фарби до величної панорами Києва. На фасаді будівлі розміщуються великі вікна, просторі веранди, що дозволяють орендувати квартиру з терасою, засклені балкони, які надають можливість щоденно насолоджуватись ритмом великого міста.

Будова виконана за монолітно-каркасною технологією, завдяки якій можна не сумніватися в довговічності й надійності житлового комплексу. Крім того, був застосований метод вентильованого фасаду, який забезпечує додатковий захист від погодних умов, покращує тепло- та звукоізоляцію, а також сприяє зниженню витрат на опалення, кондиціонування.

Зручне центральне розташування ЖК Auroom утворює комфортні умови для життя: уся потрібна інфраструктура розташовується просто під рукою. У пішій доступності знаходиться театр імені Франка, планетарій, ландшафтний парк, стадіон. Близькість до Ботанічного саду ім. акад. О. В. Фоміна всього в 400 метрах манить жителів поринути у світ природи й насолодитися ним сповна. Поруч розташовані кафе, магазини, школи, як от:

  • кафе й ресторани: “Musafir”, “Публіка”, “Фарби кави”, “Альпака”
  • супермаркети, магазини: “Kochut”, “Галя Балувана”, “Ашан”, “Фора”
  • освітні заклади: Гончаренко Центр, Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №92 імені Івана Франка, Інститут медицини праці імені Ю.І. Кундієва НАМН України, Заклад дошкільної освіти №158
  • медичні установи, фітнес-клуби: “Файномед”, лікар Анна Солнцева, фітнес-клуб “Hiitworks”, “F3 Fitness Studio”

Тільки уявіть: усього за 10 хвилин від вашої оселі розташовані Бессарабський ринок, ЦУМ, торгово-розважальний центр “Гулівер”, “Україна”. Транспортна розв'язка такого місця також обіцяє бути зручною і всеохопною – три станції метро доступно для користування мешканцям ЖК Auroom: “Університет”, “Вокзальна” та “Олімпійська”, які швидко й без заторів доставлять вас до будь-якої точки столиці.

Унікальною пропозицією, доступною в житловому масиві, є можливість отримати трирівневі пентхауси з власними відкритими терасами, що огортають мешканців неймовірними краєвидами на історичний, сучасний такий різний, проте однаково прекрасний Київ кожного дня.

Якщо ж ви шукаєте варіант для того аби купити 2 кімнатну квартиру, рекомендуємо придивитися до цього комплексу хоча б тому, що тут можливо поєднати житло з роботою – перші два поверхи ЖК відведені під нежитловий фонд, де можна організувати офіс улюбленої справи. Зацікавила ця вигідна пропозиція? Агенція нерухомості T.H.E. Capital готова привести вас до квартири мрії вже сьогодні – ми допоможемо вибрати найкраще помешкання та успішно укласти угоду.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
384
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду