Ющенка висуватимуть на Нобелівську премію?

13 Січня 2005
720
13 Січня 2005
16:46

Ющенка висуватимуть на Нобелівську премію?

720
Ющенка висуватимуть на Нобелівську премію?
Ініціативна група української академічної спільноти пропонує висунути Віктора Ющенка як кандидата на здобуття Нобелівської премії Миру за 2005 рік.

З повідомленням Громадського радіо, ініціатори пропонують всім бажаючим надіслати листа до Нобелівського комітету до 1 лютого 2005 року з цією пропозицією. Про це йдеться у листі, що надіслала ініціативна група. До неї увійшли ректор Національного університету Києво-Могилянська Академія Вячеслав Брюховецький, Іван Вакарчук, ректор Львівського національного університету імені Івана Франка, Борис Ґудзяк, ректор Українського Католицького університету та Марія Зубрицька, проректор Львівського національного університету імені Івана Франка.

На думку академічної спільноти “увесь світ став свідком мирного повалення тоталітарного режиму демократичними засобами. Помаранчева революція – це найпотужніший з моменту краху комунізму вільний рух на схід європейських демократичних цінностей. В листі зазначається, що “Віктор Ющенко, батько якого був жертвою Освенціма, показав усім нам, громадянам світу, як можна розв’язувати політичні і соціальні кризи: без кровопролиття, насильства і ненависті – тих загроз, яких людство не зуміло позбутися й досі.”

Громадське радіо
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
720
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду