Пластикові вікна в дизайні приміщень

Пластикові вікна в дизайні приміщень

10 Квітня 2024
535
10 Квітня 2024
15:59

Пластикові вікна в дизайні приміщень

535
Пластикові вікна в дизайні приміщень
Пластикові вікна в дизайні приміщень

Пластикові вікна, які декілька десятиліть тому були звичайним, нічим не примітним елементом будівлі, тепер перетворюються на справжні дизайнерські шедеври. Їх потенціал у сфері архітектури та інтер'єру виявляється все більш широким і різноманітним. Сучасні технології та матеріали дозволяють створювати не лише функціональні вікна, а й справжні артоб'єкти у будь-якому стилі, які задовольняють найвибагливіші естетичні вимоги клієнтів. 

Переваги пластикових вікон у порівнянні з дерев’яними

Сьогодні виробляють вікна з ПВХ і з дерева. Вибір потрібно зробити виважено, щоб потім не шкодувати. Тому пропонуємо ознайомитись з перевагами вікон з полівінілхлориду порівняно з конструкціями з деревини: 

  • Вони дозволяють широко експериментувати з формою. Можна замовити вікно майже будь-якої конфігурації, враховуючи індивідуальні вимоги клієнта.
  • Ламінація профілю пластикових вікон відкриває безліч можливостей у виборі кольорів і натуральних фактур, дозволяючи підібрати оптимальний варіант, який ідеально впишеться в інтер'єр.
  • Декоративні елементи, доступні для пластикових вікон, імітують витончені віконні решітки та різьблені прикраси, надаючи їм естетичного вигляду.
  • Панорамні моделі пластикових вікон є ідеальним вибором для тих, хто прагне краще освітлити приміщення.
  • Ціна пластикових вікон доступніша, ніж у дерев’яних. 

Ще одна перевага пластикових вікон — різноманіття наповнення. В ПВХ вікнах склопакет може бути різним. Ознайомитися з різновидами та вигідно замовити склопакет в Києві можна на сайті liniavikon.com.ua/ua/vikna/sklopaket

Конфігурації вікон

Пластикові вікна від «Лінії Вікон» можуть мати різні конфігурації завдяки сучасній технології виробництва. Вони бувають не лише прямокутними, але й трикутними, трапецієподібними і навіть арковими чи фігурними. Круглі та овальні вікна особливо ефектно виглядають на фронтонах будівель. Трикутні чи трапецієподібні моделі є ідеальним варіантом для горищ або мансард.

Різноманітність форм вікон поєднується з високою міцністю, характерною для пластикових конструкцій. Завдяки цьому, виготовлення складних вікон з ПВХ в Україні стає простішим та більш доступним порівняно з дерев'яними аналогами.

Ламінація вікон як спосіб декору

Ламінація вікон з ПВХ стає ключовим елементом у створенні продуманого та естетичного дизайну інтер'єру. При оздобленні моделей із пластику, ламінація профілю дозволяє досягти зовнішнього вигляду, що нагадує натуральне дерево, таке як дуб, вільха, вишня чи горіх. Якщо потрібно відтворити незвичайні рішення, застосовують кольорову ламінацію чи імітацію металевих поверхонь, таких як анодований алюміній або сталь. 

Не варто хвилюватися, що ламінація з часом втратить свою якість чи яскравість, оскільки термін служби декоративних покриттів для ПВХ-профілю дорівнює терміну служби всього виробу. До того ж ламіновані поверхні легко миються і є стійкими до температурних коливань. Тому ви можете замовити вікна із ПВХ-профілю будь-якого кольору у Києві та Київській області й бути впевненими у їх якості.  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
535
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду