Сьогодні „Детектор медіа” проводить чат-конференцію за участю заступника голови ЦВК Марини Ставнійчук. Чат відбудеться о 19.00

21 Грудня 2004
633
21 Грудня 2004
13:31

Сьогодні „Детектор медіа” проводить чат-конференцію за участю заступника голови ЦВК Марини Ставнійчук. Чат відбудеться о 19.00

633
Сьогодні „Детектор медіа” проводить чат-конференцію за участю заступника голови ЦВК Марини Ставнійчук. Чат відбудеться о 19.00
Тема розмови: „Організація повторного другого туру голосування під час виборів Президента України 2004 року”.

22 грудня у „Детектор медіа” відбудеться чат чат-конференція за участю заступника Голови Центральної виборчої комісії Марини Ставнійчук.

Зараз іде позачергове засідання ЦВК, на якому присутня М.Ставнійчук, тому чат розпочнеться після його закінчення. Орієнтовно - о 19.00.

Чат-конференція пройде у рамках спільного медіа-проекту „Детектор медіа”, Українського незалежного центру політичних досліджень та газети „Україна молода” - „Організація громадянського суспільства на шляху до відкритості інформації: спільна стратегія”, що здійснюється за підтримки Фонду розвитку ЗМІ посольства США в Україні.

Марина Ставнійчук народилася 3 травня 1965 року в м. Бершадь Вінницької області.

У 1987 році закінчила юридичний факультет Київського державного університету імені Тараса Шевченка. Закінчила аспірантуру Інституту держави і права імені В.М. Корецького НАН України. Працювала на посадах наукового співробітника відділу конституційного права, проблем законотворчості та місцевого самоврядування, вченого секретаря Інституту держави і права імені В.М. Корецького НАН України. Кандидат юридичних наук. Автор понад тридцяти наукових праць і статей з конституційного права України, порівняльного конституційного права, у тому числі співавтор двох наукових монографій, підручників, а також автор низки статей багатотомного видання “Юридична енциклопедія”.

До 12.2004 р. – член Центральної виборчої комісії.

У Комісії забезпечує узагальнення практики застосування виборчого законодавства та законодавства про референдуми, внесення пропозицій щодо його вдосконалення, розробку методичних рекомендацій з питань організації діяльності виборчих комісій та комісій з референдумів. Представляє інтереси Центральної виборчої комісії в Конституційному Суді України та судах загальної юрисдикції.

З 12.2004 р. - заступник голови Центральної виборчої комісії України.

На початку грудня Верховна Рада України достроково припинила повноваження членів Центральної виборчої комісії.

Марина Ставнійчук увійшла до нового складу ЦВК й зайняла посаду заступника голови Центрвиборчкому.

Інф. „Детектор медіа”
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
633
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду