ЄС виробив засади своєї полiтики стосовно України

9 Грудня 2004
699
9 Грудня 2004
17:55

ЄС виробив засади своєї полiтики стосовно України

699
ЄС виробив засади своєї полiтики стосовно України
Європейський Союз заклав основи своєї наступної полiтики стосовно України як до однiєї з сусiднiх країн, якi в принципi не можуть вступити до ЄС. У четвер у Брюсселi оголошено про намiчений план дiй щодо 7 країн-партнерiв, серед яких - Україна та Iзраїль.

"Йдеться про полiтику подальшого розширення Союзу, - наголосила на прес-конференцiї член Європейської Комiсiї Бенiта Ферреро-Вальднер, що вiдповiдає за зовнiшнi зв'язки ЄС. - Це не завдає шкоди перспективам європейських країн, якi в певний момент в майбутньому зможуть побажати висунути свою кандидатуру на вступ. Але це не передбачає перспективи їх приєднання до Союзу".

За її словами, метою Брюсселя є "створення "кiльця друзiв" навколо нашого розширеного Союзу. Вiн досить розширений, i нашi друзi навколо нього повиннi скористатися цим розширенням, процвiтанням i стабiльнiстю, якi є всерединi ЄС. Ми простягаємо руку цим країнам".

Першi плани дiї Європейської Комiсiї узгодженi з Україною, Молдовою в Європi, а також з Йорданiєю, Марокко i Тунiсом за її межами.

Новi плани дiї готуються до наступного року з Лiваном, Єгиптом i трьома кавказькими країнами - Грузiєю, Вiрменiєю i Азербайджаном, повiдомила Б.Ферреро-Вальднер.

Інф. "Інтерфакс-Україна"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
699
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду