Ющенко готовий проводити дебати зi своїм опонентом у будь-якому форматi, запропонованому ЦВК, заявив Зiнченко

9 Грудня 2004
589
9 Грудня 2004
17:52

Ющенко готовий проводити дебати зi своїм опонентом у будь-якому форматi, запропонованому ЦВК, заявив Зiнченко

589
Ющенко готовий проводити дебати зi своїм опонентом у будь-якому форматi, запропонованому ЦВК, заявив Зiнченко
Керiвник виборчого штабу Вiктора Ющенка Олександр Зiнченко заявляє, що кандидат у президенти готовий до участi в теледебатах зi своїм опонентом Вiктором Януковичем, i найближчим часом з цього питання буде винесено рiшення Центрвиборчкому.

"Ми готовi до справжнiх дебатiв, якщо це дебати", - сказав О.Зiнченко на прес-конференцiї в четвер у Києвi, додавши, що вони не повиннi перетворитися в просте зачитування передвиборних програм з вiдсутнiстю дискусiї.

"Ми розумiємо, що є можливiсть органiзацiї теледебатiв Першим нацiональним каналом, i найближчим часом ми дiзнаємося, як це можна зробити пiсля рiшення Центрвиборчкому, яке найближчим часом буде", - сказав вiн.

О.Зiнченко наголосив, що теледебати повиннi стати "широкою дискусiєю", що складається з трьох етапiв, тривалiстю не менш як пiвтори години, де обидва кандидати зможуть викласти свої позицiї в рiзних галузях, якi на сьогоднi "радикально вiдрiзняються".

"Нас влаштує будь-який формат, який запропонує ЦВК", - сказав вiн.

Інф. "Інтерфакс-Україна"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
589
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду