Українська опозиція наполягатиме на проведенні теледебатів

6 Грудня 2004
580
6 Грудня 2004
16:42

Українська опозиція наполягатиме на проведенні теледебатів

580
Українська опозиція наполягатиме на проведенні теледебатів
Українська опозиція наполягатиме на проведенні теледебатів між Віктором ЮЩЕНКОМ і Віктором ЯНУКОВИЧЕМ напередодні переголосування другого туру президентських виборів, яке намічене на 26 грудня.

Про це РІА "Новости" повідомила прес-секретар В.ЮЩЕНКА Ірина ГЕРАЩЕНКО.

"Віктор ЮЩЕНКО розпочав свою агітаційну кампанію напередодні ввечері, виступивши на мітингу на майдані Незалежності", - сказала І.ГЕРАЩЕНКО.

За її словами, план агітаційної кампанії В.ЮЩЕНКА буде вироблений вже найближчим часом і затверджений на засіданні виборчого штабу кандидата.

Поки ж, як сказала прес-секретар, "необхідно наповнити виборчий фонд кандидата грошовими коштами, оскільки рахунки фонду зараз порожні".

"Ми сподіваємося, що Віктор Андрійович (ЮЩЕНКО) отримає доступ до мас-медіа", - сказала І.ГЕРАЩЕНКО.

Дізнатися про плани команди В.ЯНУКОВИЧА з ведення передвиборчої кампанії поки не вдається. Телефони його виборчого штабу не відповідають, а колишній керівник прес-центру штабу Геннадій КОРЖ заявив РІА "Новости", що він "більше на ЯНУКОВИЧА не працює".

У свою чергу, прес-секретар В.ЯНУКОВИЧА Ганна ГЕРМАН повідомила, що про найближчі плани В.ЯНУКОВИЧА журналісти взнають дуже скоро, - пише РІА "Новости".
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
580
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду