«БезуМОВНА підтримка» ПУМБ: банк мотивує переходити на українську

«БезуМОВНА підтримка» ПУМБ: банк мотивує переходити на українську

25 Липня 2023
680
25 Липня 2023
11:16

«БезуМОВНА підтримка» ПУМБ: банк мотивує переходити на українську

680
«БезуМОВНА підтримка» ПУМБ: банк мотивує переходити на українську
«БезуМОВНА підтримка» ПУМБ: банк мотивує переходити на українську

ПУМБ реалізує програму «БезуМОВНА підтримка» для українців, яким потрібна допомога в переході на українську мову і хто хоче удосконалити володіння солов'їною. Програма стартувала 22 червня і на сьогодні вже зібрала понад 20 тисяч  учасників.

Програма «БезуМОВНА підтримка» складається з однойменного чатбота та подкасту «Безумовно, українською!». Вона фокусується на підтримці та мотивації учасників, а не на їхньому оцінюванні, та має різні модулі, які охоплюють читання, письмо та говоріння. У ПУМБ переконані: перейти на українську нескладно, якщо мати підтримку.

Ось перші відгуки учасників програми «БезуМОВНА підтримка»:
«Проєкт наразі дуже актуальний. Оскільки ми патріоти своєї країни, він мене надихнув залучити всіх своїх знайомих до участі. Мотивує більше вивчати та поглибитись у вивчення нашої солов’їної мови, прийняти її до щоденного використання та зовсім не спілкуватися мовою окупантів. На жаль, раніше ми не дуже зважали на нашу мову та розмовляли як виходить...», — Олена, Харківське відділення банку.

• «Мій двоюрідний брат зараз на передовій, Бахмутський напрямок. Я доправив йому посилання, бо знаю, що йому це теж потрібно. Пояснив, що це поліпшить його знання і побратимів і десь знизить напругу у вільний від війни час. Мені дали позивний... Соловейко. Перемоги нам на всіх фронтах!», — Назарій, Новояворівське відділення банку.

Щоб приєднатися до програми, зареєструйтеся в чатботі: https://t.me/bezumovnapidtrymka_bot

До 30 липня кожен користувач чатбота «БезуМОВНА підтримка» заробляє бали за виконання завдань та зможе обмінювати їх на подарунки. Серед них: 100 рюкзаків із шевроном; 200 сумок-шоперів з малюнком, 30 бомберів, 400 значків, 300 електронних подарункових сертифікатів книжкового магазину YAKABOO та 1000 сертифікатів на покупки зі знижкою 50% на товари сайту https://lifesavingmerch.com.ua й інші подарунки.

Також у межах програми «БезуМОВНА підтримка» ПУМБ записує серію інтерв'ю з відомими українцями, які перейшли на українську мову. Це спецпроєкт «Безумовно, українською!», де за ведучого — блогер, один з авторів шоу «Алло, русня?» Антон Мурафа, а першим гостем став популярний український стендап-комік, актор народного театру абсурду «Воробушек» та волонтер Василь Байдак.

«Найкращий захист мови — в повному переході на солов'їну у спілкуванні, за що мільйони українців неодмінно завдячуватимуть вам», — переконаний перший учасник спецпроєкту «Безумовно, українською!» Василь Байдак.

Перший випуск з Василем Байдаком можна подивитися за посиланням: https://youtu.be/fvSvQe_RBpI

Спілкуймося солов’їною мовою разом!

Програма «БезуМОВНА підтримка» діє з 22 червня до 15 серпня 2023 року на всій території України (за винятком територій, що визнані відповідно до законодавства тимчасово окупованими, територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають у тимчасовій окупації, оточенні (блоковані), а також територій, де фактично ведуться бойові дії або є реальна загроза їх ведення). Ліцензія НБУ № 8 від 06.10.2011 р. Держреєстрація банків № 73 від 23.12.1991 р.

Мотиваційну програму «БезуМОВНА підтримка» розроблено агенцією Adsapience (http://www.adsapience.com)

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
680
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду