Олесь Терещенко та Андрій Тичина не з`явилися в ефірі "1+1"

21 Листопада 2004
868
21 Листопада 2004
23:26

Олесь Терещенко та Андрій Тичина не з`явилися в ефірі "1+1"

868
Олесь Терещенко та Андрій Тичина не з`явилися в ефірі "1+1"
Двоє ведучих каналу "Студія 1+1" відмовилися вести президентський марафон на каналі в неділю через "темники", саме таку причину по якій ми не побачили сьогодні в ефірі "1+1" Олеся Терещенка та Андрія Тичини подає "УП" з посиланням на джерело на каналі. За даними "УП" з посиланням на конфіденційне джерело, згідно зі сценарієм марафон мали вести В'ячеслав Піховшек та двоє ведучих. Наразі скласти пару Піховшеку відмовилися Олесь Терещенко та Андрій Тичина. Але вони відмовилися через "нахабність "темника". "Телекритиці" Олесь Терещенко прокоментував ситуацію таким чином: "Ми не з`явилися в ефірі. Було ухвалене таке рішення. Це було спільне рішення наше і менеджменту, прийняте в результаті дискусії, що марафон відбуватиметься з одним ведучим - В`ячеславом Піховшеком".

Інф. "Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
868
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юрій
1070 дн. тому
Нічого собі!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду