62% громадян впевнені, що теледебати виграв Віктор Ющенко

19 Листопада 2004
449
19 Листопада 2004
18:00

62% громадян впевнені, що теледебати виграв Віктор Ющенко

449
62% громадян впевнені, що теледебати виграв Віктор Ющенко
Громадськими організаціями, що проводили exit poll під час виборів Президента України 31 жовтня 2004 року, було проведено опитування за результатами теледебатів кандидатів на пост Президента України Віктора Ющенка та Віктора Януковича. Було опитано 5000 осіб у 117 містах України, повідомляє сайт "Разом" з посиланням на Інститут соціальної інформації при Українській Академії Наук.

На думку 62% опитаних теледебати між кандидатами на посаду Президента України виграв Віктор Ющенко, 33,5% вважають, що Віктор Янукович, 2,5% не змогли визначитись, 2% вирішили, що кандидати тримались однаково.

На питання, чи були створені рівноправні можливості для проведення дебатів між кандидатами в Президенти, 69% відповіли, що були нерівні умови на користь Віктора Януковича, 18% вважають, що умови були рівними, 9% вирішили, що були нерівні умови на користь Віктора Ющенка, а 4% не змогли визначитись.

Відмінності значущі на рівні 1,7%.

Інф. "Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
449
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду