Офісна поліграфія в Києві: популярні види друкованої продукції

Офісна поліграфія в Києві: популярні види друкованої продукції

22 Червня 2023
507
22 Червня 2023
09:15

Офісна поліграфія в Києві: популярні види друкованої продукції

507
Офісна поліграфія в Києві: популярні види друкованої продукції
Офісна поліграфія в Києві: популярні види друкованої продукції

Брендована поліграфія створює враження надійності та професіоналізму. Якісна друкована продукція з айдентикою бренду викликає довіру, формує лояльне ставлення. Тож чимало компаній дбають про те, щоб в офісі використовувалися лише фірмові бланки та папки, а будь-які інші види продукції завжди мали зображення логотипу чи слогану. Які види фірмової поліграфії для офісу користуються найбільшою популярністю?

Бланки з логотипом

Фірмові бланки для офісу є важливим елементом брендування бізнесу. Вони створюють враження уваги до деталей, що впливає на сприйняття компанії як надійного та професійного партнера. Це популярна поліграфія в Києві, адже така друкована продукція значно спрощує та прискорює робочий процес. Шаблон бланків передбачає використання готових блоків, які не потрібно заповнювати. Приміром, контактні дані та реквізити. Також вони містять логотип, корпоративні кольори, шрифти та інші елементи бренду.

Фірмові бланки допомагають покращити комунікацію з клієнтами, партнерами та співробітниками. У них широкий спектр застосування: проведення опитувань про якість обслуговування, заповнення стандартних заяв і запитів, анкетування клієнтів тощо. Їх також можна використовувати за межами офісу, коли представники компанії комунікують із новими клієнтами. Заповнення анкет на виставках, конференціях, у точках продажу – важливий інструмент маркетингу.

Брендовані блокноти

Блокноти з логотипом – універсальне рішення. Це зручна та корисна поліграфія для співробітників компанії. Ось декілька вдалих способів їхнього застосування:

  • Корпоративні подарунки. Блокноти з айдентикою вручають як сувенірну продукцію клієнтам, співробітникам, партнерам.
  • Промоматеріали. Фірмова поліграфія традиційно використовується на різноманітних маркетингових заходах: виставках, конференціях, спеціалізованих ярмарках.
  • Внутрішнє використання. Блокноти допомагають організувати робочий процес компанії. Працівники користуються поліграфією для нотаток, планування завдань, фіксації ідей, розроблення графіку роботи.
  • Клієнтський сервіс. Блокноти з лого можна надавати клієнтам під час зустрічей, консультацій або як подарунок після покупки.

Вдалий дизайн візитної картки

Візитки – бюджетне та універсальне рішення. Особисте спілкування з партнерами чи клієнтами в офісі завжди розпочинається з представлення працівника компанії. І фірмова візитна картка дозволяє презентувати співробітника, нагадати про види діяльності компанії, закріпити в пам’яті момент зустрічі та знайомства.

Корпоративні картки можуть додатково використовуватися як рекламна поліграфія. На зворотному боці доречно надрукувати перелік послуг чи найпопулярніших товарів. Аби розробити вдалий макет візитки, подбайте про чіткий та лаконічний дизайн. Залиште мінімальну кількість елементів та забезпечте достатньо вільного простору. Це допоможе зберегти читабельність та стильний вигляд поліграфії.

Включіть до макету логотип компанії та корпоративні кольори. Це підкреслить ідентичність бренду. Згідно бізнес-шаблону, на візитці слід розмістити основну інформацію: ім'я працівника, посаду, назву компанії, контактні дані (телефон, електронна пошта, адреса веб-сайту чи соцмереж). Використовуйте якісні матеріали для друку візитних карток. Це папір високої щільності або спеціальні покриття. Якщо дозволяє бюджет, то варто замислитися про креативні рішення. Приміром, тиснення фольгою чи нестандартна форма візитки.

Паперові пакети для бізнесу

Фірмова упаковка – недорогий спосіб нагадувати про бренд. Адже пакети з паперу довговічні та зручні. Клієнти можуть тривалий період використовувати пакування з лого, що працює на розпізнавання та запам’ятовування бренду.

Переваги використання паперових пакетів з логотипом для бізнесу:

  • Безкоштовна реклама. Щоразу, коли клієнт носить пакет з лого, він демонструє бренд широкому загалу людей.
  • Професійний вигляд. Використання фірмових паперових пакетів створює позитивне враження про компанію і підвищує довіру клієнтів.
  • Екологічність. Паперові пакети виготовляються з відновлюваних природних ресурсів. Це важливий аспект для цільової аудиторії, яка підтримує eco-friendly продукцію та послуги.
  • Універсальність. Фірмові пакети підходять для різних видів бізнесу. Їх застосовують у роздрібній торгівлі, ресторанному бізнесі, на виставках та подіях, у точках продажу.

На сайті типографії xprint.com.ua ви можете переглянути повний перелік поліграфічних послуг та замовити оперативне виготовлення друкованої продукції для свого бізнесу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
507
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду