Стелажі для складів: особливості вибору, переваги

Стелажі для складів: особливості вибору, переваги

20 Червня 2023
630
20 Червня 2023
17:56

Стелажі для складів: особливості вибору, переваги

630
Стелажі для складів: особливості вибору, переваги
Стелажі для складів: особливості вибору, переваги

Щоб зручно й компактно зберігати товари в складських приміщеннях підприємств, потрібні спеціальні системи. Це стелажі, які відрізняються за шириною, висотою, компонуванням, максимальним навантаженням. Бувають універсальні моделі, розраховані на різноманітні типи товарів, а також спеціалізовані, які мають конкретне призначення. Замовити якісне стелажне обладнання пропонує компанія «Форстор».

Підприємство має власне виробництво в Дніпрі та використовує якісне, сучасне обладнання. Має великий досвід у реалізації систем зберігання будь-якої складності, надає комплексні послуги з облаштування складу. У проєктному відділі розробляють унікальні моделі, призначені для конкретних, специфічних типів товарів. Фахівці також доставляють і встановлюють обладнання.

Виготовлення стелажних систем на замовлення

Компанія «Форстор» – це не просто підприємство, а завод, оснащений вісьмома прокатними лініями, з великою ділянкою для роботи з заготовками. Пропонує металеві стелажі для складу, виконані з гарячекатаної сталі з нанесенням порошкового покриття від корозії. Кожна система має зручні й міцні кріплення, тому добре утримує товари, які розміщені на ній. Залежно від конструкції використовується для палетованих вантажів, коробок, м’якої чи іншої упаковки.

Завдяки великому досвіду компанія «Форстор» задовольняє будь-які потреби клієнтів для модернізації та оптимізації систем складування. Фахівці знають усі особливості навантажувальної техніки, тому завжди грамотно проєктують моделі з урахуванням різних нюансів. Перш ніж зробити замовлення, потрібно визначитись із висотою та шириною стелажа. Ці параметри насамперед залежать від розмірів приміщення.

Мають значення також характеристики товарів, які будуть зберігатися на складі, а саме тип пакування, габарити й вага. Наприклад, для довгомірних виробів, таких як труби, дерево чи металопрокат, випускають окремі моделі. Стелажі відрізняються також за максимальним навантаженням на одну секцію або полицю. Залежно від цього параметра вони бувають легкими (для побутових потреб) чи розрахованими на важку продукцію.

Які головні переваги

У каталозі можна вибрати й замовити стелажі для будь-якого підприємства, незалежно від виду й напряму його діяльності. Виробниче підприємство FORSTOR випускає якісні системи, розраховані на довготривале використання, також пропонує комплексні рішення, що дозволяє компактно організувати виробничий простір. Серед головних переваг продукції варто зазначити наступні:

  • міцність, здатність витримувати високі навантаження;
  • універсальність, можливість виготовлення для зберігання будь-яких товарів. Це може бути як продукція в упаковці, так і без неї, з нестандартними розмірами, особливими вимогами до розміщення;
  • спрощення й покращення складської логістики та процесу обробки товарів під час навантаження або вивантаження.

«Форстор» продає складські системи по всій Україні з доставкою та встановленням обладнання.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
630
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду