Гранти на навчання від KSE

Гранти на навчання від KSE

16 Червня 2023
2022
16 Червня 2023
11:09

Гранти на навчання від KSE

2022
Київська школа економіки (KSE) надає спеціальні стипендії та гранти під час війни.
Гранти на навчання від KSE
Гранти на навчання від KSE

Президент KSE Тимофій Милованов зауважив, що «якщо у майбутніх поколінь немає якісної освіти, то немає майбутньої України»: «Майбутнє України – це люди, а не капітал чи будівлі, чи навіть технології. А майбутнє людей пов’язане з тим, ким вони стають».

Багато років Київська школа економіки доводить, що якісна освіта здатна змінювати життя. Здатна бути найціннішою коштовністю людини. І зараз ми вважаємо своїм обов’язком надати шанс отримати цю якісну освіту безкоштовно.

«Під час війни освіта має бути доступна. Таланти з усіх регіонів мають право отримати найкращі знання та навички, щоб відбудувати свої громади та країну. Навчатись в KSE дуже складно. Це освіта міжнародного рівня з американськими дипломами та стандартами якості. Це точно не таке навчання, як в більшості університетів. Це не для всіх. Але ми обіцяємо зробити так, щоб кожен вмотивований та талановитий студент отримав можливість у нас навчатись. Для цього ми надаємо спеціальні стипендії та гранти під час війни. Це унікальна можливість отримати найкращу освіту міжнародного рівня в Україні саме зараз», – каже Тимофій Брік, ректор KSE University.

Ми поставили перед собою ціль – цього року 700 вступників отримають фінансову допомогу для навчання від KSE Foundation. Чи складно буде зібрати необхідні кошти для них? Скоріш за все. Чи це варто зусиль? Беззаперечно.

«Ми бачимо, як найстрашніші виклики війни не стали для наших дітей завадою продовжувати навчання. Школярі Харківщини у морози вибирались на високий пагорб і проводили там уроки, бо лише у тому місці в усьому селі був інтернет. Учні по всій Україні вчаться в укриттях під час ворожих обстрілів. Тисячі дітей продовжують онлайн-навчання в українських школах після очних уроків у країнах, де знайшли тимчасовий прихисток. Бо вони хочуть повернутись додому. І ми маємо дати їм можливість здобувати якісну освіту на Батьківщині», – каже Світлана Денисенко, директорка KSE Foundation.

Дізнавайтесь більше про умови отримання грантів та стипендій https://university.kse.ua/grants

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2022
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду