Вишиті та вʼязані: незвичайні тренди краваток

Вишиті та вʼязані: незвичайні тренди краваток

3 Червня 2023
1117
3 Червня 2023
14:22

Вишиті та вʼязані: незвичайні тренди краваток

1117
Вишиті та вʼязані: незвичайні тренди краваток
Вишиті та вʼязані: незвичайні тренди краваток

З поверненням працівників до офісів повертається й офісний дрескод. Одним з його незмінних елементів є чоловіча краватка, що не менш важлива для формування образу, ніж, скажімо, сорочка чи костюм. Цьогоріч цей стильний аксесуар істотно змінюється — у моді оригінальні візерунки й текстури. 

Спільно з експертами інтернет-магазину іміджевих аксесуарів «Гофін» ми розглянемо основні модні тенденції у світі краваток. Усі вони майстерно доповнюють чоловічий образ, кожна по-різному. 

Візерунки на шовку

Це найпоширеніший варіант забарвлення чоловічої краватки. Абстрактні лінії, зірочки, діагональні смужки — все це на тлі шовку контрастного кольору. Помаранчеві, зелені, сині аксесуари підійдуть чоловікам творчих професій та доповнять оригінальний стиль в одязі.

Елегантність завжди на часі

Якщо ви не готові до настільки яскравих барв та візерунків на аксесуарах, оберіть елегантну шовкову краватку будь-якого відтінку сірого, однотонну, звісно. 

Або ж все-таки дайте шанс візерунку, хоча б стриманим «гусячим лапкам» на однотонному тлі. Також стримано й по-офісному виглядають однотонні жакардові моделі.

Вишиті аксесуари

Зараз спостерігається неабиякий тренд на речі в етностилі, які демонструють належність до України. Особливою популярністю користуються дизайнерські вишиті краватки, якими доповнюють святкові образи на весіллі, тематичному корпоративі, під час урочистих подій та публічних виступів. 

Відповідно до українських вірувань, вишивка — це народний оберіг. Вона захищає та дає добробут тому, хто її носить. Експерти магазину «Гофін» рекомендують одягати вишиту краватку до однотонної сорочки й ні в якому разі не ховати таку красу під одягом. 

Вʼязаний трикотаж

Мабуть, найнезвичайніший тренд цього сезону — вʼязані краватки. Це однотонний аксесуар, колір якого може бути різним, навіть нетиповим, як-от гірчичний, мокрого асфальту, срібний. Такий затишний елемент краще пасуватиме до осіннього та зимового образу. 

Кашемірова розкіш

Цей також зимовий аксесуар виглядає справді розкішно. Він перетворює костюмний образ на максимально елегантний. Враховуючи сезон, коли кашемірова краватка буде доречною, кольори потрібно добирати відповідні: неві, сірий, шоколадний. Яскраві візерунки на такій деталі недоречні.

Орнамент фуляр

Незмінним залишається класичне забарвлення для аксесуарів у вигляді повторюваного геометричного орнаменту з дрібних блоків, що отримав назву «фуляр». Повторюватись можуть будь-які маленькі елементи: ромби та інші фігури, крапки, квіти, пейслі, літери тощо. Такі краватки актуальні для ділових зустрічей, урочистостей, неформальних подій. Одним словом — універсальні.

Тож з поверненням дрескоду роль краваток в образі підвищується. Сьогодні вибір цих аксесуарів дійсно вражає, і кожен знайде для себе оригінальний варіант — вишитий, вʼязаний або з модним візерунком на шовку.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1117
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду