ПОРА оголосила вимоги студентського руху громадського спротиву

2 Листопада 2004
679
2 Листопада 2004
11:35

ПОРА оголосила вимоги студентського руху громадського спротиву

679
ПОРА оголосила  вимоги студентського руху громадського спротиву
2 листопада на студентському мітингу “Не дай украсти твій вибір!” громадянські кампанії ПОРА та Чиста Україна, а також молодіжна ініціатива “Студентська хвиля” оголосили вимоги студентського руху громадського спротиву проти численних фактів фальсифікації під час проведення президентських виборів.

Як зазначається в прес-релізі, громадянська кампанія ПОРА та її партнери вимагають:

1.Негайного оприлюднення остаточних результатів першого туру виборів Президента

2.Терміново внести необхідні правки у списки виборців та забезпечити ефективне та законне функціонування виборчих комісій у період між першим та другим турами виборів Президента України 2004.

3.Закрити кримінальні справи, сфабриковані проти громадянської кампанії ПОРА та її активістів.

4.Негайно поновити усіх студентів, виключених із вузів за громадсько-політичну діяльність.

Студентський рух вимагає негайного виконання вищенаведених вимог. У противному випадку ГК ПОРА оголошує готовність до поширення активних ненасильницьких дій громадського спротиву по усій території України.

ГК ПОРА також наголошує, що готова діяти у співпраці з іншими громадськими рухами і ініціативами та закликає до солідарності усіх людей доброї волі, яким не байдужа доля України.

"Детектор медіа", за інф.прес-служби ГК ПОРИ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
679
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду